ΕΛΤΑ courier Τούμπας

ELTA toumbas logo

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών - courier services.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και το στο εξωτερικό.

Από το 1987 μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ βρισκόμαστε κοντά σας. Με την συνεχή ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων και πρακτορείων μας σας παρέχουμε οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι η καθιέρωση του ονόματός μας, ως συνώνυμου της ποιότητας και του υψηλού επίπεδου παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Η τάση των τελευταίων χρόνων είναι οι επιχειρήσεις να αρχίζουν να απομακρύνονται από τις παραδοσιακές αντιλήψεις που περιόριζαν τον κοινωνικό τους ρόλο σε «διφορούμενων κινήτρων» φιλανθρωπίες και δωρεές και σταδιακά να αναγνωρίζουν τις ευθύνες που τους αναλογούν απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον αλλά και την ποιότητα ζωής των διάφορων ομάδων που επηρεάζονται από τις δράσεις τους.

Η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις 10 περίπου χρόνια «ζωής» ανήκει στις επιχειρήσεις αυτές που έχουν αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και έχουν συνεισφέρει πρακτικά στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες των καιρών αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της.

Σεβόμενη το δίπτυχο εταιρική ανάπτυξη και κοινωνική υπευθυνότητα, η εταιρεία μας πραγματοποιεί ενέργειες που αφορούν όλους τους τομείς της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δηλαδή το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον και πρακτικές για το ανθρώπινο δυναμικό, το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του με στόχο τη μέριμνα του ανθρώπινου δυναμικού, το περιβάλλον της αγοράς και πρακτικές για τους πελάτες και προμηθευτές, το κοινωνικό περιβάλλον και την πολιτιστική ζωή του τόπου.

Βρείτε μας:

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-20:00,
Σάββατο: 08:00-16:00

Διεύθυνση: Παπάφη 182

ΤΚ: 54380

Περιοχή Ευθύνης: Τ.Κ 54351 / 54453 / 54249 /
54638 - 54639 / 55337

Τηλ: 2310 903899

Fax:2310 903877

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Καταστήματος: Ρέκκος Αθανάσιος

Μπορείτε να δείτε την σελίδα μας στο facebook εδώ: ΕΛΤΑ Courier Τούμπας
Ή την σελίδα μας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΤΑ: ΕΛΤΑ Courier Τούμπας επίσημη σελίδα
Διαβάστηκε 3506 φορές