Γαία

Γαία logo

Η Γαία είναι ένα πλήρες Οπωροπωλείο με στόχο να έχουν οι πελάτες μας πρόσβαση στα πάντα! Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φρούτων και Λαχανικών άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης. Σχολαστικά επιλεγμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Τα όσπρια (ρύζια) είναι φετινής σοδειάς.

Επίσης θα βρείτε και όλα τα... "παράξενα" εισαγόμενα φρούτα αλλά και πολλά μυρωδικά Βότανα.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να λειτουργεί με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη ώστε να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Οι πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την συλλογή και μεταφορά όλων των φρούτων και λαχανικών του καταστήματός μας είναι οι πιο σύγχρονες και πιστοποιημένες. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας.

Η μεγάλη ποικιλία ειδών, ο όγκος δουλειάς που εξυπηρετούμε καθημερινά καθώς και η εμπειρία 15 χρόνων που έχουμε, μας επιτρέπει να εξοπλίζουμε και επιχειρηματίες με τα προϊόντα μας. Καφετέριες, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης ή οποιουδήποτε άλλου τύπου επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη γευστική εμπειρία με τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά ή ξηρούς καρπούς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για προσφορά μακροχρόνιας συνεργασίας. Μέσα από αυτή την συνεργασία και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνουμε διάφορες επιπλέον προσφορές στους πελάτες μας αλλά και και μέσα από το CoffeeSpots.

Επισκεφτείτε μας. Δεν θα βρείτε
αλλού τέτοιο... "Μανάβικο"

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 07:30-22:00,
Σάββατο: 07:00-21:00

Διεύθυνση: Κρήτης 18 με Παπακυριαζή

ΤΚ: 54645

Τηλ: 2310 855080

e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστηκε 501 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΛΤΑ courier Τούμπας e-coffees »