Γαία logo

Η Γαία είναι ένα πλήρες Οπωροπωλείο με στόχο να έχουν οι πελάτες μας πρόσβαση στα πάντα! Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φρούτων και Λαχανικών άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης. Σχολαστικά επιλεγμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Τα όσπρια (ρύζια) είναι φετινής σοδειάς.

Επίσης θα βρείτε και όλα τα... "παράξενα" εισαγόμενα φρούτα αλλά και πολλά μυρωδικά Βότανα.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να λειτουργεί με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη ώστε να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Οι πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την συλλογή και μεταφορά όλων των φρούτων και λαχανικών του καταστήματός μας είναι οι πιο σύγχρονες και πιστοποιημένες. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας.

Η μεγάλη ποικιλία ειδών, ο όγκος δουλειάς που εξυπηρετούμε καθημερινά καθώς και η εμπειρία 15 χρόνων που έχουμε, μας επιτρέπει να εξοπλίζουμε και επιχειρηματίες με τα προϊόντα μας. Καφετέριες, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης ή οποιουδήποτε άλλου τύπου επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη γευστική εμπειρία με τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά ή ξηρούς καρπούς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για προσφορά μακροχρόνιας συνεργασίας. Μέσα από αυτή την συνεργασία και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνουμε διάφορες επιπλέον προσφορές στους πελάτες μας αλλά και και μέσα από το CoffeeSpots.

Επισκεφτείτε μας. Δεν θα βρείτε
αλλού τέτοιο... "Μανάβικο"

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 07:30-22:00,
Σάββατο: 07:00-21:00

Διεύθυνση: Κρήτης 18 με Παπακυριαζή

ΤΚ: 54645

Τηλ: 2310 855080

e-max.it: your social media marketing partner

e-coffees logo

Η εταιρία e-coffees δραστηριοποιείται με την εμπορία και προμήθεια καφέ όλων των τύπων, ζεστών και κρύων ροφημάτων, σιρόπια καφέ, γρανίτες, αναλώσιμα κ.α.

Η έδρα της δραστηριότητας μας βρίσκεται στη θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τυδέως 29 και Διαγόρα στην Τούμπα.

Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο του καφέ οι οποίες εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

lavazza portioli hausbrandt segafredo illy wega

Ειδικότερα εμπορευόμαστε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Nescafe Nestle, καφές φίλτρου Jacobs, Espresso Lavazza, Portioli, Segafredo, illy, Hausbrandt, Ελληνικός καφές Λουμίδη- Καφεκοπτείο Βαλάση, Σοκολάτα Moretto, Ristora, Boston, Κουλουράκια Φαίδων κ.α.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και αναλαμβάνουμε το service όλων των επαγγελματικών μηχανών espresso και γρανίτας.

Η εταιρία μας είναι ένας αξιόπιστος και σταθερός συνεργάτης με μεγάλη ποικοιλία προοϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Βρείτε μας:

Εμπορία-Τροφοδοσίες Καταστημάτων

Διεύθυνση: Τυδέως 29 & Διαγόρα

Περιοχή: Τούμπα - Θεσσαλονίκης

ΤΚ: 54351

Τηλ: 2310 921130

Κιν: 6944 980968

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος: Γκατζιούρας Χρήστος

e-max.it: your social media marketing partner

ELTA toumbas logo

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών - courier services.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και το στο εξωτερικό.

Από το 1987 μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ βρισκόμαστε κοντά σας. Με την συνεχή ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων και πρακτορείων μας σας παρέχουμε οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι η καθιέρωση του ονόματός μας, ως συνώνυμου της ποιότητας και του υψηλού επίπεδου παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Η τάση των τελευταίων χρόνων είναι οι επιχειρήσεις να αρχίζουν να απομακρύνονται από τις παραδοσιακές αντιλήψεις που περιόριζαν τον κοινωνικό τους ρόλο σε «διφορούμενων κινήτρων» φιλανθρωπίες και δωρεές και σταδιακά να αναγνωρίζουν τις ευθύνες που τους αναλογούν απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον αλλά και την ποιότητα ζωής των διάφορων ομάδων που επηρεάζονται από τις δράσεις τους.

Η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις 10 περίπου χρόνια «ζωής» ανήκει στις επιχειρήσεις αυτές που έχουν αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και έχουν συνεισφέρει πρακτικά στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες των καιρών αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της.

Σεβόμενη το δίπτυχο εταιρική ανάπτυξη και κοινωνική υπευθυνότητα, η εταιρεία μας πραγματοποιεί ενέργειες που αφορούν όλους τους τομείς της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δηλαδή το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον και πρακτικές για το ανθρώπινο δυναμικό, το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του με στόχο τη μέριμνα του ανθρώπινου δυναμικού, το περιβάλλον της αγοράς και πρακτικές για τους πελάτες και προμηθευτές, το κοινωνικό περιβάλλον και την πολιτιστική ζωή του τόπου.

Βρείτε μας:

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-20:00,
Σάββατο: 08:00-16:00

Διεύθυνση: Παπάφη 182

ΤΚ: 54380

Περιοχή Ευθύνης: Τ.Κ 54351 / 54453 / 54249 /
54638 - 54639 / 55337

Τηλ: 2310 903899

Fax:2310 903877

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Καταστήματος: Ρέκκος Αθανάσιος

Μπορείτε να δείτε την σελίδα μας στο facebook εδώ: ΕΛΤΑ Courier Τούμπας
Ή την σελίδα μας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΤΑ: ΕΛΤΑ Courier Τούμπας επίσημη σελίδα
e-max.it: your social media marketing partner

IdealPress logo

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μεταξύ άλλων:

 • - Ρούχα για όλα τα επαγγέλματα (Φόρμες, Γιλέκα, Μπουφάν, Παντελόνια, Σακάκια, Αδιάβροχα)
 • - Στολές (Ιατρών, Νοσοκόμων, ΕΚΑΒ, Νοσηλευτών, Μαγείρων, Σεφ, Receptionist, Καμαριέρων, Ξενοδοχείων, Καθαριστριών)
 • - Ποδιές (Μαγείρων, Σερβιτόρων, Αρτοποιών, Ζαχαροπλαστικής)
 • - Ρόμπες εργασίας
 • - Επαγγελματικές στολές
 • - Υποδήματα ασφαλείας
 • - Φόρμες εργασίας
 • - Παντελόνια εργασίας
 • - Διαφημιστικά επιχειρηματικά δώρα
 • - Διαφημιστικά μπλουζάκια
 • - Ρούχα ψύχους
 • - Μπουφάν
 • - Γιλέκα
 • - Σαμπό
 • - Μπλουζάκια
 • - Πουκάμισα

Οι στολές μας είναι κατασκευασμένες από Αγγλικά υφάσματα και Ελληνικής ραφής. Διαθέτουμε επίσης προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο:

IDEALL - PANOPLY - SOLS - PATRICK - CROCS - MAMMUTH

e-max.it: your social media marketing partner

katourtzidis logo

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατουρτζίδη του Ιωάννη και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1978.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών.

Στην εταιρεία μας, Τέντες "Ο Γιώργος" Κατουρτζίδης του Ιωάννη σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε, τέντες και καλύμματα, τα τελευταία 35 χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, την σωστή ενημέρωση και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας.

Η οικογενειακή επιχείρηση Τέντες "Ο Γιώργος" Κατουρτζίδης του Ιωάννη αναλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση τη μελέτη του χώρου σας.

Κατασκευάζουμε τέντες μεταλλικές και υφασμάτινες με μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων όλων των μεγάλων εταιρειών όπως Ten Cate, Paradise, Calbari, Dickson, Lastros με πάνω από 400 σχέδια. Επίσης, διαθέτουμε αντιανεμικές ζελατίνες για προστασία από βροχή και αέρα. Οι παραπάνω κατασκευές μπορούν να συνοδεύονται από αυτόματη λειτουργία. Για την κάλυψη παραθύρων μπορούν να τοποθετηθούν καποτίνες σε διάφορα σχήματα. Τα τεντόπανα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως αδιάβροχα με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη βρωμιά.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει, επιδιορθώσεις, τοποθετήσεις, πλύσιμο τεντών, καθώς και επισκευές και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων.

Επίσης, παρέχουμε στους πελάτες μας εγγύηση υλικών 5 έως και 7 χρόνια.

Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες.

Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

35 χρόνια τώρα παρέχουμε στο αγοραστικό κοινό τέντες και πρωτότυπες σιδηροκατασκευές με γνώμονα την εμπειρία μας στις υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε τέντες για καταστήματα, κατοικίες, υπαίθριους χώρους. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές, πέργκολες, κασετίνες, ζελατίνες, ρολοκουρτίνες, περσίδες, διαφάνειες, κουρτίνες Roman και πάνελ για εξωτερική σκίαση, χειροκίνητες και ηλεκτροκίνητες τέντες με φωτοκύτταρο, τηλεχειρισμό και ανεμούριο (μηχανισμοί Somfy - Εγγύηση ποιότητας). Για εσάς που ζητάτε πάντα το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή, ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση στο χώρο σας.Το εργαστήριο μας βρίσκεται στην περιοχή της Πολίχνης ενώ η έδρα της εταιρίας στην Καλαμαριά.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας:

 • Τέντες
 • Τέντες – Πέργκολες
 • Τεντόπανα
 • Μοτέρ
 • Στέγαστρα Parking
 • Αντικαταστάσεις τεντόπανων και service
Μπορείτε να δείτε την πλήρη σελίδα της εταιρίας μας εδώ: www.tenteskatourtzidis.gr
e-max.it: your social media marketing partner

Καφετεχνική

kafetexniki

Η ΚΑΦΕΤΕΧΝΙΚΗ σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης και κύρους ιταλική VIBIEMME, σας εξασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας μηχανές καφέ, σχεδιασμένες να ανταπεξέλθουν στα γούστα των πιο απαιτητικών επαγγελματιών.

Η απαράμιλλη ποιότητα υψηλών προδιαγραφών, ο σύγχρονος και εντυπωσιακά καλαίσθητος σχεδιασμός, καθώς και η μοναδική αντοχή σε συνθήκες συνεχούς χρήσης και στο πέρασμα του χρόνου κερδίζουν την εμπιστοσύνη.

Επιπλέον, διατίθεται μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών εξαρτημάτων και αξεσουάρ που προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά για άριστη μακροχρόνια λειτουργία των μηχανών.

Η ΚΑΦΕΤΕΧΝΙΚΗ είναι μία καλά εδραιωμένη εισαγωγική εταιρία εξοπλισμού bar και catering, που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000.

Οι δραστηριότητές μας είναι συνώνυμες με επιτυχημένους συνεργάτες και ηγετικά μεγάλα ονόματα ανά τον κόσμο. Το μεγάλο, διάσημο, διεθνώς καθιερωμένο όνομα VIBIEMME, εγγύηση υψηλής ποιότητας και υπέροχου σχεδιασμού όλης της γκάμας μηχανών καφέ espresso, είναι ένα από τα αποκλειστικά και συμβατικά προϊόντα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Υψηλή τεχνολογία σε συνδυασμό με υλικά όπως, γρανίτης, μάρμαρο και ατσάλι, κάνουν τη διαφορά. Η δημιουργία και εκτύπωση καταλόγου για περίπου 18000 εικονογραφημένα ανταλλακτικά, για όλες τις μηχανές καφέ και τα μηχανήματα catering, καθώς και τα πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ αξίας ανταλλακτικά, στοκαρισμένα για άμεση ανάγκη, ήταν τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Νέα κατασκευή, μοντέρνα διαχείριση, δυνατή οργάνωση, παροχή service και επιλεγμένο ειδικευμένο προσωπικό, σημαίνει νέο όραμα για τα νέα στάνταρ της Ελλάδας. Πέρα από την αισθητική του ατσαλιού και του χρωμίου, σεβόμαστε το αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, με μία συνεχή προσφορά ποιότητας και πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο σάιτ της ΚΑΦΕΤΕΧΝΙΚΗΣ εδώ: www.kafetechniki.gr

e-max.it: your social media marketing partner

Επαγγελματικος Εξοπλισμος Λαζαριδης

lazaridis

Η αποθήκη επαγγελματικού εξοπλισμού Κων. Ε. Λαζαρίδης ιδρύθηκε το 1986. Απο το 1996 μεταφέρθηκε σε νέους χώρους στην οδό Κων/νου Καραμανλή 163. Στον εκθεσιακό της χώρο, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, κέντρων διασκέδασης κ.α. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της, στη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού στα νέα τεχνολογικά δεδομένα της εποχής.

Τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Η σταθερή ανοδική πορεία της επιχείρησης προβλέπεται να συνεχιστεί περαιτέρω και να εδραιωθεί η θέση της στην αγορά μέσα και από τις συνεχείς παρεμβάσεις και επενδύσεις που πραγματοποιούνται σταδιακά. Στόχος της εταιρείας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της, καλύπτοντας όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορούν να προκύψουν.

lazaridis2
lazaridis2
lazaridis2
Μπορείτε να δείτε την πλήρη σελίδα της εταιρίας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ εδώ: www.lazaridis-k.gr 
e-max.it: your social media marketing partner

Σιδηρόπουλος παγακια στην Θεσσαλονικη

sidiropoulos icerocks

e-max.it: your social media marketing partner

Μηχανες καφε Barista

logoBarista

Το Barista-Shop.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 στην όμορφη πόλη της Δράμας, στην Ελλάδα.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα σχετικά με την παρασκευή καφέ, ποτών και ροφημάτων όπως και πολλά αξεσουάρ barista. Το Barista-Shop.gr απευθύνεται στον επαγγελματία αλλά και στον απαιτητικό οικιακό  χρήστη, με προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες και πλέον σεβαστές μάρκες στον κόσμο.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες που ερευνούν συνεχώς την αγορά, προς αναζήτηση νέων και συναρπαστικών προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον καλύτερο καφέ. Επικεντρονώμαστε στη διατήρηση και προμήθεια προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, στην υψηλή αξιοπιστία και στην άριστη εξυπηρέτηση. Δείτε τα προϊόντα μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ομάδα του Barista-Shop.gr

 

e-max.it: your social media marketing partner