Καφετεχνικη

Καφετεχνική

kafetexniki

Η ΚΑΦΕΤΕΧΝΙΚΗ σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης και κύρους ιταλική VIBIEMME, σας εξασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας μηχανές καφέ, σχεδιασμένες να ανταπεξέλθουν στα γούστα των πιο απαιτητικών επαγγελματιών.

Η απαράμιλλη ποιότητα υψηλών προδιαγραφών, ο σύγχρονος και εντυπωσιακά καλαίσθητος σχεδιασμός, καθώς και η μοναδική αντοχή σε συνθήκες συνεχούς χρήσης και στο πέρασμα του χρόνου κερδίζουν την εμπιστοσύνη.

Επιπλέον, διατίθεται μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών εξαρτημάτων και αξεσουάρ που προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά για άριστη μακροχρόνια λειτουργία των μηχανών.

Η ΚΑΦΕΤΕΧΝΙΚΗ είναι μία καλά εδραιωμένη εισαγωγική εταιρία εξοπλισμού bar και catering, που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000.

Οι δραστηριότητές μας είναι συνώνυμες με επιτυχημένους συνεργάτες και ηγετικά μεγάλα ονόματα ανά τον κόσμο. Το μεγάλο, διάσημο, διεθνώς καθιερωμένο όνομα VIBIEMME, εγγύηση υψηλής ποιότητας και υπέροχου σχεδιασμού όλης της γκάμας μηχανών καφέ espresso, είναι ένα από τα αποκλειστικά και συμβατικά προϊόντα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Υψηλή τεχνολογία σε συνδυασμό με υλικά όπως, γρανίτης, μάρμαρο και ατσάλι, κάνουν τη διαφορά. Η δημιουργία και εκτύπωση καταλόγου για περίπου 18000 εικονογραφημένα ανταλλακτικά, για όλες τις μηχανές καφέ και τα μηχανήματα catering, καθώς και τα πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ αξίας ανταλλακτικά, στοκαρισμένα για άμεση ανάγκη, ήταν τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Νέα κατασκευή, μοντέρνα διαχείριση, δυνατή οργάνωση, παροχή service και επιλεγμένο ειδικευμένο προσωπικό, σημαίνει νέο όραμα για τα νέα στάνταρ της Ελλάδας. Πέρα από την αισθητική του ατσαλιού και του χρωμίου, σεβόμαστε το αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, με μία συνεχή προσφορά ποιότητας και πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο σάιτ της ΚΑΦΕΤΕΧΝΙΚΗΣ εδώ: www.kafetechniki.gr

e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστηκε 2888 φορές