Τέντες "ο Γιώργος" Κατουρτζίδης του Ιωάννη

katourtzidis logo

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατουρτζίδη του Ιωάννη και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1978.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών.

Στην εταιρεία μας, Τέντες "Ο Γιώργος" Κατουρτζίδης του Ιωάννη σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε, τέντες και καλύμματα, τα τελευταία 35 χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, την σωστή ενημέρωση και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας.

Η οικογενειακή επιχείρηση Τέντες "Ο Γιώργος" Κατουρτζίδης του Ιωάννη αναλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση τη μελέτη του χώρου σας.

Κατασκευάζουμε τέντες μεταλλικές και υφασμάτινες με μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων όλων των μεγάλων εταιρειών όπως Ten Cate, Paradise, Calbari, Dickson, Lastros με πάνω από 400 σχέδια. Επίσης, διαθέτουμε αντιανεμικές ζελατίνες για προστασία από βροχή και αέρα. Οι παραπάνω κατασκευές μπορούν να συνοδεύονται από αυτόματη λειτουργία. Για την κάλυψη παραθύρων μπορούν να τοποθετηθούν καποτίνες σε διάφορα σχήματα. Τα τεντόπανα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως αδιάβροχα με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη βρωμιά.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει, επιδιορθώσεις, τοποθετήσεις, πλύσιμο τεντών, καθώς και επισκευές και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων.

Επίσης, παρέχουμε στους πελάτες μας εγγύηση υλικών 5 έως και 7 χρόνια.

Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες.

Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

35 χρόνια τώρα παρέχουμε στο αγοραστικό κοινό τέντες και πρωτότυπες σιδηροκατασκευές με γνώμονα την εμπειρία μας στις υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε τέντες για καταστήματα, κατοικίες, υπαίθριους χώρους. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές, πέργκολες, κασετίνες, ζελατίνες, ρολοκουρτίνες, περσίδες, διαφάνειες, κουρτίνες Roman και πάνελ για εξωτερική σκίαση, χειροκίνητες και ηλεκτροκίνητες τέντες με φωτοκύτταρο, τηλεχειρισμό και ανεμούριο (μηχανισμοί Somfy - Εγγύηση ποιότητας). Για εσάς που ζητάτε πάντα το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή, ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση στο χώρο σας.Το εργαστήριο μας βρίσκεται στην περιοχή της Πολίχνης ενώ η έδρα της εταιρίας στην Καλαμαριά.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας:

  • Τέντες
  • Τέντες – Πέργκολες
  • Τεντόπανα
  • Μοτέρ
  • Στέγαστρα Parking
  • Αντικαταστάσεις τεντόπανων και service
Μπορείτε να δείτε την πλήρη σελίδα της εταιρίας μας εδώ: www.tenteskatourtzidis.gr
e-max.it: your social media marketing partner
Διαβάστηκε 1434 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ice Rocks ΕΛΤΑ courier Τούμπας »