Νεο CD του Κώστα Μοναχού: "Επιστρέφω"

Κώστας Μοναχός

To CoffeeSpots σας παρουσιάζει ακόμα ένα νέο τραγούδι ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη!

Ακούστε το μέσα απο το CoffeeSpots Radio και θυμηθείτε τον Κώστα Μοναχό!

Ο Κώστας Μοναχός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές στις δεκαετίες του '80 και '90. Αυθεντική λαϊκή φωνή, γέμιζε νυχτερινά μαγαζιά στις καλές εποχές της Αθηναϊκής νύχτας, την οποία και ύμνησε με την τεράστια επιτυχία του "Την νύχτα όλα επιτρέπονται".

Μετά από μερικά χρόνια, στα οποία αφιερώθηκε στην οικογένεια του, επιστρέφει σήμερα δυναμικά με το άλμπουμ "Επιστρέφω", στο οποίο υπάρχει και το ομώνυμο αυτοβιογραφικό τραγούδι καθώς και μια σειρά νέων εξαιρετικών λαϊκών τραγουδιών, όπως και μερικές παλιές κλασικές επιτυχίες του!

Με το CD "Επιστρέφω" επιχειρεί την επιστροφή του στο λαϊκό μουσικό στερέωμα, με νέα και παλαιοτέρα λαϊκά τραγούδια, αποδεικνύοντας ότι ακόμα παραμένει μια δυνατή & αυθεντική λαϊκή φωνή. Απολαύατε τον μεγάλο αυτό λαϊκό τραγουδιστή, η φωνή του οποίου είναι καλύτερη από ποτέ!

Ο Κωστας Μοναχός είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του. Αναζητήστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολάύστε μια υπέροχη λαϊκή φωνή στο CoffeeSpots Radio ή και παρακάτω μέσω Youtube.

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Νεο CD του Κώστα Μοναχού: "Επιστρέφω"

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας