Νεο cd-single του Χρήστου Ανδρουλάκη: "πήρες την καρδιά μου"

Χρήστος Ανδρουλάκης

To CoffeeSpots σας παρουσιάζει ακόμα ένα νέο τραγούδι ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη.!

Ακούστε το μέσα απο το CoffeeSpots Radio και γνωρίστε τον Χρήστο Ανδρουλάκη!

Ο Χρήστος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στην, Κατερίνη και μεγάλωσε στα Χανιά. Από παιδί λάτρεψε το τραγούδι και σε πολύ νεαρή ηλικία έκανε τα πρώτα του βήματα στις πίστες της Θεσσαλονίκης, χαρίζοντας νύχτες μαγικές στους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού, με τη ζωντάνια του και την εξαιρετική χροιά του.Ολοκληρωμένος λαϊκός καλλιτέχνης επιστρέφει ανανεωμένος με καινούργιο τραγούδι.

Ερχεται και πάλι να μας ξεσηκώσει όπως μόνο εκείνος ξέρει σε στίχους του Γιώργου Τσοπάνη, Μουσικη: Martin Biolchev και σε Eνορχηστρωση - διασκευή: Στέλιου Λάμπρου με τίτλο “Πήρες την Καρδιά μου”. Μια γνήσια λαϊκή φωνή που έχει πολλά να δώσει ακόμα στο ελληνικό τραγούδι.Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Ο Χρήστος Ανδρουλάκης είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του. Αναζητήστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολάύστε μια πολλά υποσχόμενη φωνή.

Ενα μοναδικό τραγούδι με τις πιο ευχάριστες λαϊκές νότες μπορείτε να το απολαύσετε στο CoffeeSpots Radio ή και παρακάτω μέσω Youtube.

Κυκλοφορει από την real music.

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

cd single του Χρήστου Ανδρουλάκη: "Πήρες την Καρδιά μου" στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης, Μουσικη: Martin Biolchev Eνορχηστρωση - διασκευή: Στέλιος Λαμπρου

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας