Νέο digital single του Κώστα Μανιάτη: "ο Θεός μου"

Κώστας Μανιάτης

To CoffeeSpots σας παρουσιάζει ακόμα ένα νέο τραγούδι ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη.!

Ακούστε το μέσα απο το CoffeeSpots Radio και γνωρίστε τον Κώστα Μανιάτη!

Ο Κώστας Μανιάτης γεννήθηκε στην, Αθήνα από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια. Ολοκληρωμένος λαϊκός καλλιτέχνης επιστρέφει ανανεωμένες με καινούργιο τραγούδι.

Η Συνάντηση δυο σπουδαίων δημιουργών υπογράφει το τραγούδι "ο Θεός μου" Στίχοι: Δημήτρης Τζάνος, Μουσική - ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Ψωμούλος. Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.

Ο Κώστας Μανιάτης είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.Αναζητήστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολάύστε μια πολλά υποσχόμενη φωνή. Σήμερα τον βρίσκουμε στην ιστορική παλιά μαρκίζα στο Παγκράτι ερμηνεύοντας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και άλλων Ελλήνων συνθετών.

Ενα μοναδικό τραγούδι με τις πιο ευχάριστες λαϊκές νότες μπορείτε να το απολαύσετε στο CoffeeSpots Radio ή και παρακάτω.

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

digital single του Κώστα Μανιάτη: "ο Θεός μου" Στίχοι: Δημήτρης Τζάνος, Μουσική - ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Ψωμούλος

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας