Νέο digital single του Χρήστου Δενδρινού: "Υπάρχω, Υπάρχεις"

Χρήστος Δενδρινός

To CoffeeSpots σας παρουσιάζει ακόμα ένα νέο τραγούδι ενός εκπληκτικού καλλιτέχνη!

Ο Χρήστος Δενδρινός είναι από τα γνωστά πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του. Μας χαρίζει ένα φανταστικό τραγούδι με τίτλο "Υπάρχω, υπάρχεις" σε δικούς του στίχους που μπορείτε να το ακούσετε μέσα από το CoffeeSpots Radio καθώς παίζει τακτικά στο πρόγραμμά του

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1971 στην Αθήνα με καταγωγή από Λευκάδα. Η πρώτη του επαφή με τον στίχο και την ποίηση έγινε σε ηλικία οκτώ ετών, Ενώ η επαφή με το τραγούδι ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 80.

Από τότε έχει γράψει πάνω από 350 τραγούδια και 200 ποιήματα έμμετρα ή ελεύθερης γραφής και έχει συμμετάσχει σε πολλά live σε διάφορα μαγαζιά, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλούς διαγωνισμούς ποίησης.

Το 2013 μας ξαφνιάζει ευχαρίστα με το cd "Δεν ξέρεις ν' αγαπάς". Είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Δενδρινού, στην οποία υπογράφει τους στίχους, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο Χριστόφορος Κροκίδης (Κιθαρίστας και συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών του Βασίλη Παπακωνσταντίνου). Και επίσης μια συνεργασία με τους King Crimson στο τραγούδι Epitaph όπου και συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω cd σε διασκευή. H επιστροφή του στην δισκογραφία έρχεται με μια μεγαλη συνεργασία στο νέο του digital single με τίτλο "Υπάρχω, υπάρχεις" με την συμμετοχή του Alan Santin απο τους Gipsy Kings.

Μουσική: Χρήστος Δενδρινός, Στίχοι: Ελευθερία Μιχαηλίδη, Ενορχήστρωση: Άκης Μελής.

Μπορείτε να απολαύσετε το τραγούδι "Υπάρχω, υπάρχεις" μέσω του CoffeeSpots Radio ή και παρακάτω με το video clip του μέσω YouTube.

Αναζητήστε τον στις ζωντανές της εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου τραγουδιού.
e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

digital single του Χρήστου Δενδρινού: "Υπάρχω, Υπάρχεις" Μουσική: Χρήστος Δενδρινός, Στίχοι: Ελευθερία Μιχαηλίδη, Ενορχήστρωση: Άκης Μελής

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας