" }

«Δωδεκακύλινδρη» μηχανή Espresso για... δυνατό καφέ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
«Δωδεκακύλινδρη» μηχανή Espresso για... δυνατό καφέ!

«Δωδεκακύλινδρη εσπρεσιέρα»

«Δωδεκακύλινδρη» μηχανή Espresso για... δυνατό καφέ!

Μια μοναδική μηχανή espresso από την Espresso Veloce

Η μηχανή εσπρέσο V12, που φαίνεται στην φωτογραφία, είναι ένα μια μηχανή παρασκευής espresso σε σχήμα ενός δωδεκακυλινδρου κινητήρα.

Οι Fan της Formula 1 σίγουρα θα ενθουσιαστούν από την φανταχτερή αυτή καινοτόμα σχεδίαση της Espresso Veloce. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο, μαγνήσιο και τιτάνιο, ίδια υλίκά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή οχημάτων στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας και εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά. Από την πρώτη γουλιά καφέ από αυτό το μηχάνημα, νοιώθεις ότι μεταφέρθηκες στον κόσμο του αυτοκινήτου.

Η μεταλλική όψη της μηχανής είναι εμπνευσμένη από το στήσιμο του κινητήρα της Ferrari, ενώ το ψήσιμο, το φιλτράρισμα και η εξαγωγή καφέ γίνεται από τους σωλήνες καυσαερίων και τα φίλτρα λαδιού. Φυσικά δεν λείπουν από την μηχανή αυτή και οι κούπες με το ίδιο θέμα που θυμίζουν έμβολα πιστονιού! Οι κούπες είναι φτιαγμένες από παχύ αλουμίνιο για να κρατούν την θερμοκρασία του ροφήματος σταθερή.

Η εταιρία έβγαλε τις μηχανές αυτές σε περιορισμένη κυκλοφορία 500 τεμαχίων και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πληροφόρηση για το κόστος της ακόμα. Είμαστε σίγουροι όμως ότι με τέτοια μηχανή για espresso στην κουζίνα σας, θα κάνετε καφέ με πολλά οκτάνια!

Εμείς, επηρεασμένοι από την νέα σειρά άρθρων με θέμα την μηχανοκίνηση από τον Τάσο Κοτσάνη, που ξεκινούν με το πρώτο άρθρο στο περιοδικό CoffeeSpots Μαρτίου, σας «Τσιγκλάμε» λιγάκι μιας και καφές, λάστιχο και άσφαλτος... πάντα συνδυάζονται.
Αν είστε κι εσείς fan της μηχανοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μην χάσετε την σειρά άρθρων με αυτό το θέμα από το επόμενο τεύχος του περιοδικού CoffeeSpots

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Σχεδιασμένη για να προκαλέσει: Η τηλεοπτική διαφήμιση της Espresso Veloce Espresso Veloce

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας