Τεύχος Δεκεμβρίου του CoffeeSpots mag!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
quad_event

Ένα ακόμα μοναδικό τέυχος για το περιοδικό CoffeeSpots-mag!

Φανταστικά θέματα για όλα τα γούστα και σχεδόν καθόλου διαφημίσεις!

Το εορταστικό μας τεύχος και το τελευταίο για το 2013 έχει θέματα για χαλάρωση, για καφέ σε ευχάριστες στιγμές και πραγματικές ανθρώπινες εμπειρίες αποτυπωμένες στις ηλεκτρονικές του σελίδες έτσι όπως ξέρουν οι αρθρογράφοι του CoffeeSpots-mag να κάνουν.

Φυσικά έχουμε και μερικές ξεχωριστές συνεντεύξεις από ανθρώπους που αξίζουν την προσοχή όλων μας. Πετυχημένους καλλιτέχνες και επιχειρηματίες που εμπνέουν με την ζωντάντια τους και αποδοτικότητά τους.

Μερικά από τα θέματά μας στο χριστουγεννιάτικο τεύχος Δεκεμβρίου είναι:

George Gakis interview

Ο Γιώργος Γάκης μας παραχώρησε μια μοναδική συνέντευξη και μας εντυπωσίασε με την απλότητά του και την ειλικρίνια του. Ένα πραγματικά ευχάριστο απόγευμα για το CoffeeSpots με έναν καλλιτέχνη που αξίζει τον θαυμασμό μας. Το μοιραζόμαστε μαζί σας στο νέο τεύχος του περιοδικού μας!

ZDance by Vicky

Η Βίκυ Ευσταθίου μας υποδέχτηκε στο κέντρο εκμάθησης χορού "ZDance by Vicky" και μας κέρασε μία κούπα καφέ. Μια πολύ εντυπωσιακή πορεία για μια νέα επαγγελματία που γρήγορα γίνεται γνωστή στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και παραπέρα. Το CoffeeSpots σας παρουσιάζει λεπτομέρειες για την αγάπη της για τον χορό και την δίψα της να το μεταδώσει στους συνανθρώπους της!

To CoffeeSpots επισκεύτηκε ένα από τα παλαιότερα Cafe-bar της Θεσσαλονίκης, το SunRay Cafe Bar και γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του

George Gakis interview

Γνωρίσαμε τον Στάθη Καρύδα στο Sunray Cafe Bar και μας είπε τα πάντα για την επιχείρησή του. Ένα από τα πιο πετυχημένα cafe στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, Sunray Cafe Bar έχει συντροφέψει σε άπειρες κούπες καφέ τους Θεσσαλονικιούς. Αυτός ο χώρος που βρίσκεται πάνω από μια δεκαετία δίπλα μας κρύβει πάρα πολλές ιστορίες. Ο ιδιοκτήτης του μοιράστηκε μαζί μας τις καλύτερες από αυτές.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά θέματα που μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Δεκεμβρίου του CoffeeSpots-mag. Βρείτε τα αυτά και πολλά ακόμα στις 50 περίπου σελίδες του τεύχους Δεκεμβρίου!

Καλά Χριστούγεννα από το CoffeeSpots!

CoffeeSpots-mag
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας