801 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Δέλτα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

801 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Δέλτα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Ιπποκράτης»

801 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Δέλτα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

801 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Δέλτα στο κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» του Ιατρικού & Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από πρόσκληση του Δήμου Δέλτα, βρέθηκε από τις 9 Μαΐου έως τις 13 Μαΐου, στη Σίνδο.

Καθημερινά εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι, από τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν 801 δωρεάν προληπτικούς ιατρικούς και οδοντιατρικούς ελέγχους. Συγκεκριμένα στο κινητό πολυϊατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ εξετάστηκαν 252 μαθητές από οδοντίατρο, 199 μαθητές από παιδίατρο, 189 μαθητές από οφθαλμίατρο και 161 παιδιά από ωτορινολαρυγγολόγο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων υπήρξαν μαθητές που παραπέμφθηκαν για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις αλλά και μαθητές που έχρηζαν κοινωνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης. Η κοινωνική υπηρεσία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Υπηρεσία του Δήμου Δέλτα και τους γιατρούς/οδοντιάτρους που συμμετείχαν στη δράση, ανέλαβαν και θα συνεχίσουν την παρακολούθηση και τη στήριξη των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την άριστη συνεργασία και τη φιλοξενία:

  • Το Δήμο Δέλτα
  • Τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
  • Την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Η κινητήριος δύναμη του οδοιπορικού του «Ιπποκράτη» και των κινητών μονάδων είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, σε συνεργασία με τις 3 τοπικές εταιρίες του ομίλου Johnson & Johnson, την φαρμακευτική εταιρία Janssen, την Johnson & Johnson καταναλωτικά προϊόντα, και την Johnson & Johnson ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Τόσο ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όσο και οι τρεις εταιρίες του ομίλου παρέχουν την απαραίτητη οικονομική υποστήριξη για την υλοποίηση του σημαντικού προγράμματος της Προληπτικής Ιατρικής 2015 - 2016 για το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτη» και τις ιατρικές κινητές μονάδες και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Πληροφορίες για τη δράση της Προληπτικής Ιατρικής εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ»:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, 2310 250160, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.hamogelo.gr

801 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Δέλτα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας