" }

Αυτός ο ποδηλάτης μας «καρφώνει» σε έναν τοίχο από νερό!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αυτός ο ποδηλάτης μας «καρφώνει» σε έναν τοίχο από νερό!

«Ποδηλάτης εναντίον φράγματος»

Αυτός ο ποδηλάτης μας «καρφώνει» σε έναν τοίχο από νερό!

Πως θα ήταν αν «καρφωνόσουν» σε έναν τοίχο με το ποδήλατό σου;

Η μεγάλη έκπληξη σ' αυτό το βίντεο είναι ότι δεν υπάρχει καμία έκπληξη στο τι γίνεται! Ότι τέλικά συμβαίνει φαίνεται ότι θα γίνει από την αρχή! Παρ' όλο που καθώς εξελίσσεται υπάρχει η πίστη ότι «δεν μπορεί... κάτι θα γίνει και δεν θα έχει την κατάληξη που περιμένω»!

Η Ερώτηση «μα καλά είναι δυνατό; θα γίνει αυτό που περιμένω;» δεν σταματά να επαναλαμβάνεται στο μιαλό μας όσες φορές και αν το δούμε. Θέλω να πω ότι ο ποδηλάτης, Primož Ravnik, κάνει την κατάβαση στον σχεδόν κάθετο τοίχο ενός φράγματος ύψους 60 μέτρων και «καρφώνεται» στο νερό λες και είναι κάτι που κάνεις κάθε μέρα!

Ακούγεται ίσως σχετικά «αθώο» ίσως και λογικό όταν σας το περιγράφω γραπτώς αλλά όταν παρακολουθήσετε το βίντεο, η κατάβαση -σχεδόν πτώση- είναι τόσο απότομη που έχεις την ψευδαίσθηση ότι είναι σχεδόν κάθετη. Στο κάτω κάτω, είναι ένας τοίχος (οι τοίχοι γενικώς είναι κάθετα πράγματα) και το νερό ουσιαστικά παίζει τον ρόλο του εδάφους ή του τοίχου στον οποίο «στουκάρει» ο ποδηλάτης.... Η όλη εικόνα είναι απλά μια τρέλα!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Αν καρφωθείς στον τοίχο! Primož Ravnik

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας