" }

Τρεις μέρες μας προετοίμαζε η Google για ένα εορταστικό Doodle 2 λεπτών!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τρεις μέρες μας προετοίμαζε η Google για ένα εορταστικό Doodle 2 λεπτών!

Καλά Χριστούγεννα

Ένα εορταστικό Doodle από την Google

Τις τελευταίες μέρες η Google είχε αντικαταστήσει το γνωστό σήμα που έχει στην πρώτη σελίδα της με 2 εορταστικά «Doodle» (όπως τα ονομάζει). Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου ουσιαστικά υποδέχονταν τα Χριστούγεννα και το Χριστουγεννιάτικο «Doodle» της. Αυτή την φορά η κατάληξη του τριημέρου είναι ένα φιλμάκι αρκετά μεγάλο, περίπου 2 λεπτά με αρκετά αληγορικά και μη μηνύματα για την παγκοσμίου εμβελείας εορτή.

Ένα εορταστικό Doodle από την Google

Βλέποντας τα 2 «Doodle» στις 23 και 24 Δεκεμβρίου που ήταν απλά ένα επαναλαμβανόμενο χειμερινό μοτίβο, βλέπουμε ότι ουσιαστικά η εταιρία έκανε μια «αντίστροφη μέτρηση». Για μερικούς αυτά τα 2 «Doodle» είχαν φανεί απλά και μονότονα. «Αυτά τα χριστούγεννα η Google δεν είχε έμπνευση στα Doodle της», ήταν ένα από τα σχόλια που μας έκανε εντύπωση εδώ στο CoffeeSpots!

Λόγω του ότι μπορεί τέτοιες μέρες να χάσατε κάποιο από αυτά ή ακόμα και όλα τα doodles, εδώ στο CoffeeSpots αποφασίσαμε να τα συγκεντρώσουμε και να τα διαθέσουμε για να δειτέ ολόκληρη την εορταστική ακολουθία της Google.
Παρακάτω υπάρχει και το Χριστουγεννιάτικο Doodle για να ολοκληρωθεί η τριλογία.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους από το CoffeeSpots

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Καλά Χριστούγεννα Με το Doodle της Google

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας