Ο Andy Serkis επιβεβαιώνει ότι έκανε την φωνή του σχολιαστή στο trailer του Star Wars

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Andy Serkis, που τον γνωρίσαμε σαν «Smeagol» στην τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών, επιβεβαιώνει ότι έκανε την φωνή του σχολιαστή στο trailer του Star Wars!

«Andy Serkis»

Ο Andy Serkis έκανε την φωνή του σχολιαστή στο trailer του Star Wars

Μετά από το πρώτο teaser trailer για το «Star Wars: The Force Awakens» την προηγούμενη εβδομάδα, οι θαυμαστές της σειράς αναρωτιώνταν ποιός κάνει τον σχολιασμό σ' αυτό το πρώτο κομμάτι που είδαμε από την ταινία. Πολλοί πίστεψαν ότι ήταν ο Benedict Cumberbatch, αν και το προηγούμενο Σάββατο κάποιες πηγές μιλούσαν για ένα μέλος του cast που είχε ανακοινωθεί από τον Απρίλιο ακόμα. Ο λόγος για τον Andy Serkis, που τον γνωρίσαμε σαν «Smeagol» στην τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Κατά την πρεμιέρα του «The Hobbit: The Battle of The Five Armies» ο Andy Serkis επιβεβαίωσε ότι όντως αυτός είναι ο «σκοτεινός» σχολιαστής. Αυτά είπε αστειευόμενος με το γεγονός ότι πολλοί πίστεψαν ότι ήταν η φωνή του Benedict Cumberbatch.

«Βεβαίως και το επιβεβαιώνω. Είμαι σίγουρος ότι ο Benedict δεν χρειάζεται κι άλλη προσοχή αυτή την περίοδο.»

Μολαταύτα, όταν ερωτήθηκε για τον ρόλο που υποδύεται στην νέα ταινία του Πολέμου των Άστρων, τα χείλη του ήταν σφραγισμένα.

«Δεν μπορώ να στο πω αυτό! Ποιά νομίζεις ότι είσαι;»

Κάτι πολύ ενδιαφέρον είναι μια φήμη που έφτασε στα αυτιά μας σήμερα ότι ο Andy Serkis παίζει ουσιαστικά δύο ρόλους. Ο πρώτος είναι ένας εντελώς αθλητικός ρόλος να ηγείται ένα group που κάνουν κάτι που θυμίζει το μελλοντικό Parkour. Σ' αυτό το group μάλιστα συμμετέχουν και οι πρωταθλητές parkour Pip Anderson και Crystal Clarke. Ο δεύτερος ρόλος είναι βασικός για το πρώτο κομμάτι της ιστορίας και δένει με το υπόβαθρο που εξηγεί τον χαρακτήρα της Daisy Ridley. Φυσικά μιλάμε για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το «Star Wars: The Force Awakens» κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2015 και πρωταγωνιστούν οι John Boyega, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson. Σκηνοθεσία J.J. Abrams.

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Andy Serkins επιβεβαιώνει την συμμετοχή του στο teaser trailer του πολέμου των άστρων Andy Serkis

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας