Σήμερα η Παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "ΔΡΑΠΕΤΗΣ"

don_quixote_event

Σήμερα Δευτέρα 18/11 στο μοναδικό Δον Κιχώτης all day cafe και ώρα 20:30 θα γίνει η παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "ΔΡΑΠΕΤΗΣ".

Το CoffeeSpots θα είναι εκεί και σας περιμένουμε όλους, για να απολαύσουμε μαζί τη νέα πολύ όμορφη συνεργασία του Βασίλη με τον Απόστολο Μπουλασίκη!!!

Καφές αλλά μάλλον ποτό θα μας συνοδεύει σε έναν χώρο που έχει τιμήσει τον τεράστιο αυτό καλλιτέχνη και θα το κάνει για άλλη μια φορά! Σας αφήνουμε να διαβάσετε παρακάτω τα λόγια του Βασίλη που είναι το καλύτερο "entrée" για την νέα δισκογραφική του δουλειά.

"Καλημέρα σας, με λένε Δραπέτη αν και πολλοί με φωνάζετε Κουρσάρο, είμαι 40 χρόνια εξόριστος στην τρύπα μιας κιθάρας. Ήρθε η στιγμή να συστηθώ όχι σαν τα συνήθη πυροτεχνήματα αλλά μέσα από "το παραμύθι της βεντάλιας" το 1ο μέρος του νέου μου ταξιδιού....μην έχετε καμία ψευδαίσθηση πως τα 40 χρόνια με κουράσανε, συνεχίζω και είμαι δυνατός "κωπηλάτης" και αν ο λόγος μου δεν σας αρκεί "δεν με αφορά". Ένα ακόμα "χαλικάκι" προστίθεται στο προσωπικό μου ταξίδι γεμάτο έως τώρα με την ζεστασιά σας, αυτή την φορά την φωτιά άναψε ο Απόστολος Μπουλασίκης με "ένα σπιρτόξυλο" που η φλόγα του βρίσκεται σε κάθε χαραμάδα αυτού του δίσκου. Σας προσκαλώ να ταξιδέψουμε μαζί "δυτικά" μέχρι τον επόμενο σταθμό μου.."

Βασίλης

Μην χάσετε λοιπόν την μοναδική αυτή παρουσίαση Σήμερα Δευτέρα 18/11 και ώρα 20:30

Λεπτομέρειες στο FaceBook!
don_quixote_event
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας