" }

Η μαγεία της Ημέρας: «Καφές Ουράνιο Τόξο»!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Η μαγεία της Ημέρας: «Καφές Ουράνιο Τόξο»!

«Καφές Ουράνιο Τόξο»

Η μαγεία της Ημέρας: «Καφές Ουράνιο Τόξο»!

Newsflash: Αν ακόμα τα φαγητά σας έχουν κανονικά χρώματα, τότε σίγουρα κάτι κάνετε λάθος. Έχουμε δει Πολύχρωμα Κουλουράκια , Donuts Ουράνιου τόξου και ψωμί ουράνιου τόξου ! Βασικά τα φαγητά πλέον είναι λες και ξεπήδησαν από ένα παραμύθι μεταξύ του μάγου του Οζ και της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων... Πιο κοντά μάλιστα στην Αλίκη βρίσκονται με τέτοια εμφάνιση! Αυτή η τρέλα πολυχρωμίας αφήνει λίγα περιθώρια στα συμβατικά φαγητά κάνοντας το «Leopard Cake» που παρουσιάσαμε πριν λίγο καιρό να μοιάζει... «ανιαρό»!

Τώρα πλέον η νέα αυτή τάση της μόδας έχει ξεκινήσει και εισβάλλει στην παγκοσμίως πιο αγαπημένη συνήθεια... Υποδεχθείτε τον «Καφέ Ουράνιο Τόξο»!

Οι μαγικές δημιουργίες του καφέ έγιναν από τον Mason Salisbury (@ibrewcoffee στο Instagram), Μπαρίστα στο Sambalatte του Las Vegas. Απ' ότι καταλάβαμε από το προφίλ του στο Instagram, ο Mason πρωτοδοκίμασε αυτή την τεχνική την προηγούμενη εβδομάδα. Κάνει αφρόγαλα και προσθέτει χρώμα για φαγητά. Μετά ρίχνει ομοιόμορφα το αφρόγαλα στο espresso και δημιουργεί αυτό το μαγικό ουράνιο τόξο που εντυπωσιάζει όχι μόνο το μάτι αλλά και τον ουρανίσκο!

Καταλαβαίνετε τώρα τι τρελή κίνηση θα χτυπήσει το Sambalatte!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας