" }

«τα πιο Περίεργα μηνύματα σφάλματος για Υπολογιστές» που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
«τα πιο Περίεργα μηνύματα σφάλματος για Υπολογιστές» που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ!

«Something Happened»

«τα πιο Περίεργα μηνύματα σφάλματος για Υπολογιστές» που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ!

Μόλις τελειώσατε εκείνο το κείμενο που είχε μείνει πίσω. Μια ακόμα σελίδα, ένας έλεγχος και είναι έτοιμο. Ας το σώσουμε κι όλας μην γίνει καμιά στραβή!You've nearly finished the report. One more slide, a final read-through and then it's done. Better save it before anything goes amiss.

«BING!»

Τι ήταν αυτό; «corrupt element in the file?» ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟ;;; ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!!

Όσο και να ασχολείστε με τους υπολογιστές, ακόμα και πολύ λίγο, θα έχετε συναντήσει ένα εξοργιστικό μήνυμα σφάλματος - ένα μήνυμα που δεν ταιριάζει στην στιγμή και στα πιθανά λάθη που μπορεί να υπάρχουν και εγγυημένα θα σας δώσει ώθηση να εξοργηστείτε στα όρια της αντοχής σας με το μηχάνημα που περιμένει απαθώς και υπομονετικά την αντίδρασή σας.

Με τα Windows 10 να έχουν πλέον εγκατασταθεί στους περισσότερους μοντέρνους υπολογιστές, μια νέα σειρά από μηνύματα σφάλματος που προκαλούν πονοκέφαλο έχουν εισβάλει στις οθόνες μας! Κορυφαία στιγμή μάλιστα κατά την εγκατάστασή τους που... «something happened» - κάτι έγινε...

Με τα νέα και βελτιωμένα άχρηστα μηνύματα σφάλματος λοιπόν στο νου, δείτε την συλλογή μας από «τα πιο Περίεργα μηνύματα σφάλματος για Υπολογιστές» που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Έκθεση εικόνων

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας