" }

Κάποιος έκανε ένα fan film για τον «Darth Maul» που είναι καλύτερο από όλα τα prequel μαζί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Κάποιος έκανε ένα fan film για τον «Darth Maul» που είναι καλύτερο από όλα τα prequel μαζί!

«Darth Maul: Apprentice»

Κάποιος έκανε ένα fan film για τον «Darth Maul» που είναι καλύτερο από όλα τα prequel μαζί!

Τα «fan films» συνήθως εμφανίζονται όταν μια πετυχημένη σειρά ταινιών κάνει πολύ καιρό να βγάλει νέα ταινία και οι οπαδοί της αρχίζουν και γίνονται ανυπόμονοι! Σε περιόδους τέτοιας «ξηρασίας» είχαμε δει μια ποικιλία ταινιών μικρού μήκους κυρίως από τους κόσμους του Πολέμου των Άστρων και του Star Trek. Στην πλειοψηφία τους πάντως αυτές οι προσπάθειες έχουν μέτριο αποτέλεσμα και λόγω του περιορισμένου οικονομικού προϋπολογισμού τους αλλά και λόγω έλειψης εμπειρίας των ηθοποιών και του σκηνοθέτη. Πάντα όμως τις παρακολουθούσαμε «ελλείψη καλύτερης επιλογής»! Αυτή την φορά όμως βρήκαμε ένα τέτοιο fan Film που πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα...

Αν και οι κούρσες «Pod Racing» έχουν κάποιες συγκινήσεις, για τους περισσότερους οπαδούς της σειράς ταινιών «Star Wars» το μόνο αξιομνημόνευτο κομμάτι του επεισοδίου «the Phantom Menace» είναι ο... «Darth Maul»... «Εννοείται»! Όλα τα υπόλοιπα προτιμούν να τα ξεχάσουν!

Δηλαδή θέλουμε να πούμε... «τι άλλο;»

Ένας «Sith» με διπλό φωτόσπαθο και μικρά κερατάκια από το κεφάλι, σε έναν συνδιασμό μοναχού του Μπουτάν και με εντυπωσιακούς περιστροφικούς χειρισμούς του όπλου του, έδινε μια «σοβαρότητα» στην εικόνα των ταινιών από το σημείο που εμφανίστηκε και μετά. Το γεγονός μάλιστα ότι η ώρα που εμφανίζονταν στην ταινία είχε κοπεί στο ελάχιστο κατά το montage βοήθησε στην αύξηση της δημοτικότητας του σαν -αδικημένου- χαρακτήρα, και τον κατέστησε σαν φιγούρα cult για τους οπαδούς της σειράς.

Έτσι, ένας Γερμανός σκηνοθέτης ονόματι Shawn Bu, αποφάσισε να δώσει περισσότερο βάθος στον χαρακτήρα αυτό και δημιούργησε ένα καταπληκτικό φιλμάκι με μια μικρή ιστοριούλα που θα αλλάξει την εικόνα μου έχουμε γι' αυτόν τον «ατρόμητο» της μεγάλης οθόνης.

Χρειάστηκαν 2 χρόνια για την ολοκλήρωσή του βίντεο αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μπορεί ο Ben Schamma να μην μοιάζει με τον Ray Park (τον ηθοποιό που παίζει τον ρόλο του Maul στο «the Phantom Menace»), αλλά δεν σίγουρα καταφέρνει να του μοιάσει σε όλα τα άλλα.

Το video αναρτήθηκε μόλις πριν δέκα περίπου μέρες (στις 5 Μαρτίου) και έχει ήδη πάνω από 6,5εκ προβολές!
Και μάλιστα δεν βλέπουμε ούτε έναν «tension breaker»-«σπάστη» εξωγήινο (τύπου Jar Jar Bings) σε όλο το φιλμάκι! Εξαιρετικό!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

DARTH MAUL: Apprentice - A Star Wars Fan-Film Star Wars

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας