" }

Το NetFlix ήρθε και στην Ελλάδα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το NetFlix ήρθε και στην Ελλάδα!

NetFlix

Το NetFlix ήρθε και στην Ελλάδα!

Ναι, είναι γεγονός! Το Netflix ήρθε στην Ελλάδα!

Πλέον όλο το τηλεοπτικό περιεχόμενο του δημοφιλούς Netflix είναι και επίσημα διαθέσιμο σε 130 νέες χώρες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Η ανακοίνωση έγινε στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας CES 2016, από τον Reed Hastings, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Netflix.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία έφτιαξε και account στο Twitter (netflixgreece) από το οποίο παρέχει πληροφόρηση και προμοτάρει τις υπηρεσίες του.

Με την κίνηση αυτή το Netflix γίνεται η πρώτη παγκόσμια οnline πλατφόρμα μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου.

Το Netflix παρέχει μια τεράστια συλλογή από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος από την smart TV ή τις smart συσκευές του όπως tablets, smartphones, Ps4, χρησιμοποιώντας την εκάστοτε μηνιαία συνδρομή και χωρίς περιορισμό στον όγκο των δεδομένων ή τον αριθμό των προγραμμάτων.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έγινε γνωστή στη χώρα μας με τη σειρά “House of cards” που διηγείται το βίο και την πολιτεία του διεφθαρμένου μέχρι το κόκκαλο πολιτικού Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι).

Εμείς εδώ στο CoffeeSpots το δοκιμάσαμε αμέσως και μαζέψαμε 10 -must know- για κάθε Έλληνα χρήστη:

 1. Είναι βασισμένο στη φιλοσοφία της θέασης ταινιών και σειρών διαδικτυακά και On demand. Δηλαδή, βλέπετε ότι θέλετε, όποτε θέλετε. Με αυτά τα δεδομένα, δημιουργεί μία σημαντική προοπτική για το πώς πρέπει να γίνεται στο μέλλον η διανομή του ψυχαγωγικού προϊόντος.
 2. Διαθέτει μία τεράστια βάση από ταινίες και σειρές.
 3. Δεν είναι ακόμη δεδομένο ότι θα δείτε την τέταρτη σεζόν του House of Cards στο ελληνικό Netflix καθώς υπάρχουν συμβόλαια που δεσμεύουν την προβολή του. Ισχύει για τις προηγούμενες σεζόν, ενδέχεται, όμως να αλλάξει για την επόμενη.
 4. Δεν θα δείτε το Game of Thrones. Η μάχη ανάμεσα σε HBO και Netflix είναι μεγάλη και δεν πρόκειται να δώσει το «βαρύ πυροβολικό» του στο Netflix. Το μεγαλύτερο μέρος των σειρών του Netflix και οι πιο σημαντικές είναι δικές του παραγωγές. Διαθέτει, όμως, και πάρα πολλούς τίτλους άλλων τηλεοπτικών παραγωγών. Εντούτοις, αποτελούν ορισμένους από τους πιο ενδιαφέροντες και σημαντικούς τίτλους στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών. Ενδεικτικά: House of Cards, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage (Marvel Series), Orange is the New Black, Marco Polo, Sense8 (αδερφοί Γουατσόφσκι) κ.α.
 5. Αναμφίβολα, η «παγκοσμιοποίηση» του Netflix θα επηρεάσει στο άμεσο μέλλον τον τρόπο με τον οποίο μεταβιβάζονται τα δικαιώματα και διανέμονται οι τηλεοπτικές σειρές και οι ταινίες.
 6. Το House of Cards βγαίνει στις 4 Μαρτίου 2016, η συνέχεια του Ατρόμητου στις 18 Μαρτίου, ενώ αναμένεται ενημέρωση για τα υπόλοιπα «βαριά χαρτιά» του δικτύου.
 7. Διαθέτει μία τεράστια βάση με ταινίες, οι οποίες διαρκώς εμπλουτίζονται. Η ταχύτητα διανομής είναι προσαρμοσμένη στους υπάρχοντες κανόνες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
 8. Δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Το ενδεχόμενο παραμένει ανοικτό και πιθανό, σύμφωνα με τις δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, αλλά... Οι περισσότερες από τις ταινίες και τις σειρές του Netflix διαθέτουν, πλέον, υπότιτλους στα Αγγλικά, τους οποίους χρησιμοποιούν πολλοί Έλληνες χρήστες. Η ενεργοποίησή τους γίνεται από την ένδειξη CC που υπάρχει στο κάτω δεξί μέρους του player.
 9. Μπορείτε να το δείτε σε μία πληθώρα από πλατφόρμες: PC, Mac, Android, iOS, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Set Top Box και Blu-Ray player.
 10. Στο domain https://www.netflix.com/gr/ παρέχει στους Έλληνες χρήστες τρία διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών και χρεώσεων: 7,99, 9,99 ή 11,99 ευρώ/μήνα, με δωρεάν σύνδεση για ένα μήνα.

Πιο λεπτομερώς, όπως ισχύει και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το Netflix παρέχει τρία συνδρομητικά πακέτα.

 • Το φθηνότερο ξεκινά από τα €7.99 μηνιαίως και σου προσφέρει πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του Netflix σε SD (Standard Definition) ανάλυση ενώ σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά.
 • Το δεύτερο συνδρομητικό πακέτο κοστίζει €9.99/μήνα και δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας HD, ενώ είναι δυνατή η παράλληλη παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σε 2 διαφορετικές συσκευές.
 • Τέλος το κορυφαίο πακέτο προσφέρει πρόσβαση σε Ultra HD/4K υλικό, ενώ είναι δυνατή η παρακολούθηση ακόμα και από 4 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Το κόστος της συγκεκριμένης συνδρομής είναι στα €11.99/μήνα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το Netflix και να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό! Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν για νέους συνδρομητές!

Το Netflix βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στον εμπλουτισμό της "φτωχής" μας τηλεόρασης. Ανακάλυψέ το!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Η ανακοίνωση ότι το NetFlix πλέον θα λειτουργεί παγκοσμίως NetFlix

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας