Το CoffeeSpots βρέθηκε στον μαραθώνιο Zumba της Αρωγή 12+

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
arogi front cover

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος Αρωγή 12+ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου διοργάνωσε έναν μοναδικό μαραθώνιο Zumba. Το CoffeeSpots ως χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε εκεί σε μία τεράστια αίθουσα όπου η ενέργεια και το κέφι την πλημμύριζαν! Ο ένας γυμναστής διαδέχονταν τον άλλο βυθίζοντας όλους τους παρεβρισκομένους όλο και περισσότερο στο Zumba, την μουσική και την σωματική άσκηση. Τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου προς την εκπλήρωση του αξιέπαινου κοινωνικού του έργου.

Το CoffeeSpots εύχεται καλή δύναμη για να βγει σε πέρας ένα δύσκολο έργο.

Η Αρωγή 12+ είναι ένα κέντρο συμβουλευτικών υπηρεσιών σε άτομα με εθισμό στα ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και εξαρτήσεις γενικότερα. Για να ενημερωθεί κανείς για τα προγράμματα, την φιλοσοφία μας αλλά και τις οδηγίες προς τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν άτομα εξαρτημένα από ουσίες μπορεί να επισκευτεί την ιστοσελίδα μας www.arogi12.gr ή να μας καλέσει στα τηλέφωνα 6948 171776 και 6944 185690 όλο το 24ωρο.

Τα ναρκωτικά είναι μια από τις πιο συχνές εξαρτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Ενημερωθείτε μέσα στις σελίδες μας για το κέντρο και την λειτουργία του, βρείτε πληροφορίες για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών και των εξαρτημένων ατόμων.

Φωτογραφίες από Φώτης Τέλλογλου

Το Κέντρο παροχής υπηρεσιών καθοδήγησης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΡΩΓΗ 12+ ιδρύθηκε τα τελευταία χρόνια για να στηρίξει ανθρώπους που παλεύουν με την μάστιγα των εξαρτήσεων. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα εθισμού και γενικότερα. Το Κέντρο αποτελείται από δυο μονάδες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με τέτοια προβλήματα.

Η φιλοσοφία μας επηρεάζεται από την θεραπευτική μέθοδο που είναι γνωστή σαν Minnesota model, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής στις ΗΠΑ όπως και στην Ευρώπη και από το επαγγελματικό υπόβαθρο της ομάδας των συμβούλων μας, που είναι εκπαιδευμένοι στις εξαρτήσεις στα 12 βήματα, στην γνωσιακή συμπεριφορική και προσωποκεντρική προσέγγιση στοιχειοθετώντας έτσι ένα αποτελεσματικό μοντέλο θεραπείας.

Το μοντέλο έχει τρεις θεμελιώδεις αρχές

  • Παροχή θεραπείας στα άτομα που υποφέρουν και όχι ιδρυματοποίηση ή αδιαφορία. Οι θεραπευόμενοι μας δέχονται άμεση ιατρική φροντίδα για προβλήματα υγείας.
  • Θεραπεία βασισμένη σε αξιοπρέπεια και σεβασμό στην προσωπικότητα του θεραπευόμενου.
  • Παροχή βοήθειας για ανάρρωση και στα τρία επίπεδα: σωματικό, διανοητικό, πνευματικό.
Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εδώ: Αρωγή 12+
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας