" }

Το CoffeeSpots παρουσίασε την έκλειψη ηλίου και αναμετάδοσε την πλήρη Έκλειψη από τα νησιά Φερόε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Είδαμε live την έκλειψη μέσα από το CoffeeSpots στα νησιά Φερόε!

«Διαμαντένιο δαχτυλίδι»

Είδαμε live την έκλειψη μέσα από το CoffeeSpots στα νησιά Φερόε!

Το CoffeeSpots την παρασκευή πήρε μια κούπα καφέ και γύρισε τα μάτια του προς τον ουρανό!
Μιας και λατρεύουμε τα φυσικά φαινόμενα, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε να περάσει χωρίς μνεία η ολική έκλειψη ηλίου που έγινε την Παρασκευή γύρω στις 12:15 και μας χάρισε ένα από τα εντυπωσιακότερα θεάματα των φυσικών γεγονότων!

Μέσα από την σελίδα μας λοιπόν, χιλιάδες μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την σύνδεσή μας με το παρατηρητήριο Slooh που αναμετάδιδε την ολική έκλειψη ηλίου από τα νησιά Φερόε.

Για όσους ήταν τυχεροί και είδαν live το γεγονός θα ξαναθυμίσουμε τις εντυπωσιακές εικόνες που είδαμε μέσα από την σελίδα μας, αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ζωντανή σύνδεση, έχουμε παρακάτω τις πιο εντυπωσιακές στιγμές κατά την ώρα της ολικής κάλυψης του Ηλίου. Μπορείτε να δείτε το «ηλιακό στέμα» όπως και αργότερα το «Διαμαντένιο δαχτυλίδι» πριν περάσει το φεγγάρι και αρχίσει να αποκαλύπτεται και πάλι ο Ήλιος.

Για όσους θέλουν να ξαναζήσουν τις όμορφες στιγμές του πρωινού της Παρασκευής στον σύνδεσμο: «Solar Eclipse observation» όπου σε μαγνητοσκόπηση παρέχεται όλη η παρουσίαση που είδαμε καθώς και οι επιστημονικές επεξηγήσεις του φαινομένου που δόθηκαν.

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας