Το CoffeeSpots.gr συνεργάζεται με την InSideOut!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6f XLΤο CoffeeSpots.gr ξεκινά με πολύ κέφι μια συνεργασία που θα λατρέψετε με την InSideOut! Με νέους και παλιούς καλλιτέχνες να μοιράζονται μαζί σας τις επιτυχίες τους και να συμμετέχουν στο CoffeeSpots Radio! Ποια είναι όμως η InSideOut??? Δείτε παρακάτω:

 

Η  Insideout music web promotion είναι μια ιδέα που η γένεση της πηγάζει από την ίδια την κατάσταση που έχει περιέλθει η δισκογραφία στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια προσπάθεια  επικοινωνίας μέσω internet καλλιτεχνών και μουσικών ηχογραφημάτων στον ευρύτερο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα όπως ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, internetsites – portals, internet radio stations, internet TV stations, social mediaαλλά και με μια βάση δεδομένων (email), φίλων της μουσικής και της προσπάθειας μας, που οικειοθελώς μας έχουν δώσει τα στοιχεία τους για την άμεση ενημέρωση τους.

Η  συνεργασία μας με ελληνικές και ξένες  δισκογραφικές εταιρίες όπως η  EMI Music Greece, Warner music Greece, η  Fm records, η  Indigo Phoenix LLC (Αμερική) μαζί με τα  4 Labels της την Metal Breed Records USA, την  XRC Records, την  Bow-Plori Records και την  Minded Rap για την α) ψηφιακή διανομή και  εκμετάλευση των ηχογραφημάτων στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα της Ελλάδος αλλα και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού β) την  φυσική διανομή υλικού φορέα ήχου  (cd)σε  δισκοπωλεία σε ολη την  Ελλάδα και   worldwide, είναι ίσως το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να έχουμε για την ανάπτυξή μιας νεογέννητης ιδέας που τελικό  σκοπό έχει την  στήριξη των καλλιτεχνών,  προσφέροντάς τους εκτός απο την  ψηφιακή και  φυσική  διανομή των ηχογραφημάτων τους και την πρώτη ουσιαστική τους  επικοινωνία στον ευρύτερο χώρο των  ραδιοφώνων της  Ελλάδας και της Κύπρου αλλά και των ελληνικών ραδιοφώνων του  εξωτερικού.

Ελπίζουμε ο  χρόνος να είναι  σύμμαχος μας για να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους αξιόλογους καλλιτέχνες να επικοινωνούν την δουλειά τους και γιατί όχι να  καταφέρουμε να υπάρχουμε εξηγώντας στους υπεύθυνους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οτι δεν είναι όλα μια οικονομική συναλλαγή και ειδικά τώρα που η οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν επιτρέπει την ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία, παλαιοτέρων ετών, στο μουσικό στερέωμα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στα πρόσωπά τους θα  βρούμε τους  υποστηρικτές που χρειαζόμαστε σ’ αυτή μας την προσπάθεια.

Όλα ξεκινάνε μέσα από την  ψυχή μας και με πολύ  ΑγάπηΣεβασμό και  Ειλικρίνεια, καταλήγουν στο άπειρο, δίνοντας τον τελευταίο λόγο στους παραλήπτες.

http://www.insideoutmusic.gr/

c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6f XL

e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας