[footer_pic]pic="star_trek_savage_trade_cover.jpg" caption="Νέο βιβλίο για το Star Trek! Το «Savage Trade» θα εκδοθεί σύντομα για τους λάτρεις της αρχικής σειράς!" album="star_trek_savage_trade_cover"[/footer_pic]" }

Star Trek: Savage Trade. Ένας κόσμος χωρίς τέλος!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέο βιβλίο για το Star Trek! Το «Savage Trade» θα εκδοθεί σύντομα για τους λάτρεις της αρχικής σειράς!

Star trek

Νέο βιβλίο για το Star Trek! Το «Savage Trade» θα εκδοθεί σύντομα για τους λάτρεις της αρχικής σειράς!

Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές επιστημονικής φαντασίας έχει πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και οι νέες ιστορίες της πάντα τραβούν την περισσότερη προσοχή. Στο επίκεντρο της συλλογής σειρών και ταινιών επιστημονικής φαντασίας του κόσμου του Star Trek βρίσκεται η πρώτη τριετία κυκλοφορίας της αυτό που λέμε «Η αρχική σειρά». Το 1966 ξεκίνησε η TOS (The original Series) με την διαφορά ότι τότε ονομάζονταν απλώς «Star Trek». Με πρωταγωνιστές τον James Tiberius Kirk, τον Mr. Spock και τον Dr. Leonard «Bones» McCoy, μάγεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η σοβαρότητα των παραγωγών και το ταλέντο των ηθοποιών, πιστεύουμε εμείς εδώ στο CoffeeSpots, έπαιξε σημαντικό ρόλη στην επιτυχία της σειράς. Αν παρακολουθήσετε τα επεισόδια της σχεδόν 50 ετών παραγωγής, θα μαγευτείτε από την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον που δημιουργούν. Μπορεί τα ειδικά εφέ και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνταν να είναι κατά πολύ ξεπερασμένες σήμερα, η όλη παραγωγή όμως είναι τόσο προσεγμένη που μπορείτε να την δείτε ευχάριστα ακόμα και σήμερα.

Πάνω σε αυτό τον φανταστικό κόσμο στηρήχθηκαν πάνω από 10 κινηματογραφικές παραγωγές και 2 ακόμα σειρές με κέντρο το τεράστιο υπερδιαστημόπλοιο «Enterprise». Εκτός από τον χώρο της 7ης τέχνης όμως ιστορίες με υπόβαθρο τον κόσμο του «Star Trek» εκδόθηκαν και σε βιβλίο. Μεγαλύτερη αίγλη φυσικά έχουν τα μυθιστορήματα που αφορούν την περίοδο της «αρχικής σειράς». Η εκδοτική εταιρία Simon & Schuster/Pocket Books θα εκδόσει το επόμενο βιβλίο που βασίζεται σ' αυτόν τον κόσμο και ονομάζεται «Star Trek: The Original Series: The Savage Trade» στο τέλος Φεβρουαρίου 2015. Εμείς εδώ στο CoffeeSpots καταφέραμε να πάρουμε μια αποκλειστική πρώτη ματιά στο εξώφυλλο του βιβλίου! Να σημειώσουμε ότι είναι σχεδιασμένο από τον Doug Drexler. Επίσης έχουμε μάθει και λίγες λεπτομέρειες για την γενική πλοκή του. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Tony Daniel («Star Trek: The Devil's Bargain»). Η σύνοψή του μας δίνεται από τον εκδότη απευθείας:

Το U.S.S. Enterprise, υπό τις διαταγές του Καπετάνιου James T. Kirk, είναι καθ' οδόν προς το πιο απομακρυσμένο σημείο του «Alpha Quadrant». Κατευθύνεται προς μια περιοχή γνωστή ως «Vara Nebula». Η αποστολή: Να διερευνήσει γιατί το επιστημονικό φυλάκιο «Zeta Gibraltar», δεν ανταποκρίνεται σε μηνύματα χαιρετισμού από την Γη. Όταν καταφθάνει το Enterprise, η ανάλυση του φυλακίου δείχνει ότι δεν υπάρχουν μορφές ζωής εκεί. Ο καπετάνιος με μια ομάδα διακτινίζονται στον σταθμό και αμέσως ανακαλύπτουν ότι τον λόγο της απροσδόκητης ησυχίας. Σημάδια από έντονη μάχη είναι εμφανή παντού. Το συμπέρασμα είναι ότι έγινε κάποιου είδους επιδρομή στον «Zeta Gibraltar». Μολαταύτα όλα τα μέλη του προσωπικού του σταθμού απουσιάζουν και δεν υπάρχουν πτώματα πουθενά...

«Star Trek: The Original Series: Savage Trade» θα είναι 384 σελίδες και διαθέσιμο από τις 24 Φεβρουαρίου σε εκδόσεις paperback και ebook. Θα κοστίζει $7,54 στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω www.amazon.com αλλά και £6,81 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω www.amazon.co.uk. Μάλιστα το δεύτερο κάνει και αποστολή στην Ελλάδα.

Εμείς θα το απολαύσουμε αλλά για ένα είμαστε σίγουροι: «Διαβάζεται καλύτερα με καφέ»!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

Νέο βιβλίο για το Star Trek! Το «Savage Trade» θα εκδοθεί σύντομα για τους λάτρεις της αρχικής σειράς!
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας