Ξεκίνησαν ήδη οι προβλέψεις για το iphone 7!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ξεκίνησαν ήδη οι προβλέψεις για το iphone 7!

iPhone 7 (;!;!)

Ξεκίνησαν ήδη οι προβλέψεις για το iphone 7

Η τρέλα για τις νέες συσκευές της Apple καλά κρατεί και ενώ δεν έχουμε δει ακόμα τις πρώτες συσκευές iPhone 6 και 6plus να κυκλοφορούν στους δρόμους της Ελλάδος (με ελάχιστες εξαιρέσεις), οι προβλέψεις για την επόμενη συσκευή που θα εκδώσει η εταιρία έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το iPhone 6 plus έχει επιτέλους εγκατασταθεί στην τσέπη μου -την εσωτερική... από το σακάκι. Όχι την πίσω ή την μπροστινή του παντελονιού μου, μιας και δεν είμαι 13 ετών και προσέχω ως ενήλικας τις συσκευές μου ώστε να μην λυγίσουν- αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο στην μεγάλη του οθόνη βρήκα ήδη σχέδια από την επόμενη έκδοση iPhone. Το iPhone 7.

Ξεκίνησαν ήδη οι προβλέψεις για το iphone 7

Ένας από τους επίδοξους σχεδιαστές της επόμενης συσκευής της Apple είναι ο Jimmy Benson που δημιούργησε αυτές τις φανταστικές εικόνες για το iPhone 7 που δείχνουν ένα πιο μοντέρνο σώμα και ένα νέο κουμπί έναρξης. Βλέπουμε για άλλη μια φορά την οθόνη απ΄ άκρη σ' άκρη που φαίνεται να την περιμένουμε από την Apple από το iphone 4. Επίσης η ιδέα του Jimmy έχει ένα ενιαίο συμπαγές σώμα και πέντε στήλες εφαρμογών σε αντίθεση με τις τέσσερις του iPhone 6.
Είναι μια πολύ μοντέρνα συσκευή και με εντυπωσιακό look αλλά αν κρίνουμε από τον τρόπο που λειτουργούσε η εταιρία μέχρι τώρα, το επόμενο design θα εισαχθεί το νωρίτερο σε δύο χρόνια από σήμερα!
Ούτος ή άλλως, μέχρι να εκδοθεί το iPhone 7, τα κινητά θα προβάλλουν ολογράμματα του καλούντα και θα τα φοράμε στον καρπό μας! Μπανάλ πράγματα όπως "οθόνες" θα έχουν καταργηθεί!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

Ξεκίνησαν ήδη οι προβλέψεις για το iphone 7
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας