Μερικές καλές συμβουλές για να ανοίξετε καφετέρια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Μερικές καλές συμβουλές για να ανοίξετε καφετέρια.

Επιχειρηματικές συμβουλές

Μερικές καλές συμβουλές για να ανοίξετε καφετέρια.

Η κρίση στην Ελλάδα φαίνεται πως ευνόησε κάποια είδη επιχειρήσεων. Ένα από αυτά είναι οι καφετέριες και κατ’ επέκτασιν ο χώρος του καφέ γενικότερα. Δείτε λοιπόν μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας εάν θέλετε να μπείτε στον χώρο της καφετέριας και να ανοίξετε την δική σας.

Σωστή επιλογή καφέ. Σκεφτείτε μόνο πόσες φορές πήγατε σε ένα καλό μέρος και λόγω της κακής ποιότητας καφέ δεν σας άρεσε. Όσο πιο καλό καφέ έχετε, τόσο πιο εύκολα θα ξανάρθει κάποιος.

Κουλτούρα. Δείτε μόνο πως οι μεγάλες αλυσίδες καφέ προσπαθούν να έχουν την δική τους κουλτούρα και να κρατάνε τον κόσμο τους με την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον τους. Βρείτε τον χαρακτήρα τον οποίο θα θέλατε να έχει το μαγαζί σας σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής και προσπαθήστε να τον περάσετε στο προσωπικό και τους πελάτες.

Σωστό προσωπικό. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το θέμα. Η εκπαίδευση και επιλογή προσωπικού μπορεί να φτιάξει η να καταστρέψει ένα μαγαζί.

Προσωπική φροντίδα. Έχουμε δει πάρα πολλά μαγαζιά να πηγαίνουν στον αυτόματο γιατί ο ιδιοκτήτης με το που τα άνοιξε άρχισε να συμπεριφέρεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας και πατούσε μόνο το βράδυ για να κάνει ταμείο. Φυσικά και δεν γίνεται έτσι! Πρέπει να φροντίσετε ο ίδιος το μαγαζί σας γιατί κανείς δεν θα το κάνει τόσο καλά όσο εσείς.

Για όλες τις ώρες. Βρείτε τρόπους να κρατήσετε τον κόσμο σας για όλες τις ώρες. Μικρογεύματα, σωστή μουσική, βραδινό ποτό, όλα παίζουν ρόλο!

Πρίζες και wifi. Ναι είναι πλέον απαραίτητα. Και όχι μόνο το wifi αλλά και οι πρίζες για να βάζει κάποιος το κινητό ή το λάπτοπ. Πολλές φορές έχω επιλέξει μαγαζί λόγο αυτής της ευκολίας.

Προσφορές. Μην παραμελείτε να κάνετε τις προσφορές που τόσο θέλει ο κόσμος σήμερα!

Διαφήμιση. Η προώθηση και διαφήμιση της επιχείρησης είναι μια μόνιμη διαδικασία που δεν πρέπει να τελειώνει ποτέ.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν και δεν αναφέραμε εδώ. Ίσως και εσείς να έχετε μερικές ιδέες. Το σημαντικό είναι να υπάρχει η διάθεση να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες

Μερικές καλές συμβουλές για να ανοίξετε καφετέρια.
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας