Ο... μπαμπάς με τα ταπεράκια...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο... μπαμπάς με τα ταπεράκια!

Το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι πάντα μια πρόκληση. Το να το ... "ταΐζεις" μερικές φορές είναι ακόμα μεγαλύτερη! Μερικοί πατεράδες όμως, με εφευρετικότητα, μεράκι και κέφι βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν το φαγητό ενός παιδιού, διασκέδαση! Όχι με κλασσικές ατάκες όπως "άνοιξε να μπει το αεροπλάνο" αλλά με πραγματικά πρωτότυπες ιδέες!

Ο Beau Coffron είναι ένας μπαμπάς στο Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος ως χόμπι έχει να ετοιμάζει τα πιο ευφάνταστα, δημιουργικά και πεντανόστιμα σνακ, για να παίρνει μαζί της στο σχολείο η κόρη του Abby.

Ο... μπαμπάς με τα ταπεράκια!

Στο καθημερινό κολατσιό που της ετοιμάζει φροντίζει να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν πιο υγιεινές τροφές, τις οποίες κόβει με τους πιο απίθανους τρόπους, προκειμένου να προκύψουν πρωτότυπα σχέδια, εμπνευσμένα από τους αγαπημένους της κινηματογραφικούς ήρωες (π.χ. Spiderman, Minions κ.λ.π.).

Ο... μπαμπάς με τα ταπεράκια!

Κάτι μάλιστα που φαίνεται όχι μόνο να έχει επιτυχία αλλά αποτελεί και πηγή έμπνευσης για πολλούς που ακολουθούν το blog του κυρίου Coffron καθημερινά ανεβάζοντάς τον στους 100 καλύτερους bloggers του 2014 παγκοσμίως! Το εν λόγω ιστολόγιο έχει εκτός από συνταγές και τρόπους παρασκευής των πρωτότυπων αυτών κουτιών φαγητού, και στιγμές από την ζωή της οικογένειας Coffron όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι "δεν αφήνουμε ποτέ τα παιδιά μας να μας κερδίσουν στα επιτραπέζια" (εδώ) και άλλα παρόμοια!.

Ένας ευχάριστος χώρος στο διαδίκτυο και μια πηγή έμπνευσης για τους οικογενειάρχες που ζητούν γαλήνη και αγάπη στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

Ο... μπαμπάς με τα ταπεράκια!
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας