Νέος καφές με Κάνναβη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

cannabiscoffee2Η τελευταία ‘μόδα’ στον καφέ έρχεται από μια νέα εταιρία στην Ουάσινγκτον με όνομα Mirth Provisions. Αυτή είναι μια ποικιλία καφέ που περιλαμβάνει κάνναβη και το (κατάλληλο) όνομα Legal! Με την μέθοδο ColdBrew (την οποία μπορείτε να δείτε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας εδώ) γίνεται έκχυση της κάνναβης στο μείγμα με σκοπό την πώλησή του στις πολιτείες που είναι πλέον νόμιμη η μαριχουάνα.

 

 

 

Φυσικά δεν θα είναι και η φθηνότερη ποικιλία αλλά η αίσθησή μας είναι ότι εάν φτάσει ποτέ στην Ελλάδα θα έχει μεγάλη επιτυχία για κάποιο λόγο.

Νομικά θέματα.

Σε κάθε συσκευασία περιέχονται 20 μιλιγκράμ Κάνναβης, που θεωρούνται χαμηλή ποσότητα αλλά ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Adam Stites μας εξηγεί ότι είναι υπέρ αρκετά για αυτόν που είναι 1,90 και 100 κιλά και αυτό γιατί είναι μαζί με τον καφέ. Είπε επίσης στις ειδήσεις του Fox ότι ‘Κάθε συσκευασία θα περιέχει τα 20mg τα οποία είναι αρκετά για να έχει κάποιος μια ενεργή και όμορφη εμπειρία και όχι τόσα ώστε για να γίνει αυτή άσχημη, ειδικά για αυτούς που τώρα ξεκινούν την κατανάλωση μαριχουάνας’

Είπε επίσης ότι ο καφές είναι μόνο η αρχή και ότι το προϊόν θα κυκλοφορήσει σε μορφή σόδας με γεύσεις φρούτων κλπ.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι δύσκολα θα την δούμε στην Ελληνική αγορά, με την κοντινότερη πιθανότητα τα Café του Amsterdam. Πάντως δεν είναι ούτε το μοναδικό προϊόν με κάνναβη, ούτε η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται στον καφέ, απλά η νομιμοποίηση της χρήσης της σε περίπου 20 πολιτείες στην Αμερική θα κάνει την εξάπλωσή του πιο εύκολη ακόμα και αν τα υπόλοιπα συστατικά του σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι και τα ποιο οργανικά καθώς περιέχει ποσότητες λευκής ζάχαρης και άλλα.

Περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις και από όποιον CoffeeSpoter μπορέσει να τον δοκιμάσει πάντως!

Πληροφορίες: http://mirthprovisions.com/

weed-coffee

e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας