Σαββατοκύριακο #Μουντιάλ στα CoffeeSpots

Πολύ Μουντιάλ στα CoffeeSpots!

Σαββατοκύριακο #Μουντιάλ και τα CoffeeSpots έχουν ετοιμάσει ότι χρειάζεται για το Παγκόσμιο κύπελλο!

Οι 2 καλύτερες ομάδες έχουν ξεχωρίσει στην Βραζιλία για τον τελικό της Κυριακής και πραγματικά προγνωστικά δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να δούμε τα παιχνίδια απ' ότι στα CoffeeSpots σε όλη την Ελλάδα με παρέα, καφέ, μπύρα ή ότι άλλο αγαπάμε σε τεράστιες οθόνες ή projectors!

Το Μουντιάλ στο Harry's Spot!

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα 2 Harry's Spot cafe που προσφέρουν και projector στο Harry's Spot cafe Σβώλου.

Επίσης μπορείτε να επισκευτείτε και το Ηλιοτρόπιο με τις τηλεορασάρες του.
Εδω μάλιστα με κάθε δύο μπύρες που παίρνετε, όταν έχει αγώνα, σας δίνουμε και μία τρίτη δώρο!

To Baracca Espresso 'n' spirits bar με το ξεχωριστό του περιβάλλον και διακόσμηση θα παίζει και μικρό και μεγάλο τελικό που σίγουρα σημαίνει μονο μεγάλο θέαμα δίπλα στην πλατεία Αγίας Σοφίας!.

Μουντιάλ στο caffè Diverso!

Στο Ωραιόκαστρο το Diverso με τους τεράστιους χώρους του και την προσφορά με Hamburger και μπύρα μας "σερβίρει" τελικό γιατί δεν βλέπεται ... ξεροσφύρι!

Αλλά και το Sunray all day cafe bar στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αν θες να πας ανατολικά. Εκεί κοντά μάλιστα είναι και το Δίκτυο net Playroom Cafe στην Πολίχνη που έχει κάνει το ποδόσφαρο... επιστήμη!

Τα Μετέωρα δεν είναι μακρυά... αλλά γιατί να πηγαίνεις αλλού; Αφού εκεί υπάρχει το εξειδικευμένο σε internet και σπορ, with our Friends internet sports Cafè και ο τελικός εκεί θα παίζει... για τους φίλους του ποδοσφαίρου!
Φυσικά υπάρχει εκεί κοντά και άλλη επιλογή: το ανακαινισμένο Bistro με ύφος και "apres" αλλά και ... "after". Σαββατοκύριακο είναι... δεν χρειάζεται να πάμε σπίτι νωρίς!

Στην περιοχή Χαριλάου το ξεχωριστό 8 1/2 με decor a' la Felinni και δίπλα στο γήπεδο του Άρη για να μυρίζει... ποδόσφαιρο!

Μουντιάλ στο caffè Greco!Στις Σέρρες, το καλύτερο μέρος για να πας είναι η πλατεία Μποέμ που έχει στηθεί τεράστια γιγαντοοθόνη και παίζει το caffè Greco ώστε να νομίζεις ότι είσαι μέσα στο γήπεδο!

Στο μοναδικό Dolce Cafè στο Καπενήσι, με την φανταστική θέα του, είναι ο ομορφότερος προορισμός για απόδραση και ματς! Full τεχνολογία με τεράστιες τηλεοράσεις, αλλά και υπέροχο περιβάλλον, δεν υπάρχει καλύτερο σημείο για να απολαύσεις την σημερινή ματσάρα!

Ματσάρες στο Avenue Cafè-Bar!Τέλος στην Αλεξανδρούπολη, το Avenue Cafè-Bar θα παίζει την Εθνική μας από 2 πλευρές για να βλέπουν όλοι, και το decor του μαγαζιού που είναι ξεχωριστό θα βοηθήσει να πάμε από νωρίς και ξεκινήσει η "ποδοσφαιροκουβέντα" με τα φιλαράκια αρκετά πιο πριν!

Πολύ Mundial λοιπόν στα CoffeeSpots σήμερα... πολλοί τελικοί και πολλά μέρη για να πας.
Απλά μπες και δες!

Και όταν κερδίσει η αγαπημένη σας ομάδα την Κυριακή το βράδυ, γράψε μια αξιολόγηση από το καφέ που σε φιλοξένησε για να ξέρουμε και να έρθουμε να το απολαύσουμε κι εμείς την επόμενη φορά!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο

Πολύ Μουντιάλ στα CoffeeSpots!
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας