Όλη η #Ελλάδα είναι για #Μουντιάλ και μπορούμε να το δούμε στα CoffeeSpots!

Πολύ Μουντιάλ στα CoffeeSpots!

Στο #Μουντιάλ η Ελλαδάρα μας παίζει το τελευταίο της χαρτί και στα CoffeeSpots θα απολαύσουμε το κρισιμότερο παιχνίδι του Παγκοσμίου κυπέλλου!

Οι 32 καλύτερες ομάδες έχουν μαζευτεί στην Βραζιλία για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και ήδη οι μάχες είναι σκληρές.

Η #Εθνική μας σήμερα με νίκη για πρώτη φορά μπορεί να βρεθεί στους 16 της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης και να γράψει ιστορία!

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να δούμε το παιχνίδι απ' ότι στα CoffeeSpots σε όλη την Ελλάδα με παρέα, καφέ, μπύρα ή ότι άλλο αγαπάμε σε τεράστιες οθόνες ή projectors!

Το Μουντιάλ στο Harry's Spot!

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Ηλιοτρόπιο με τις τηλεορασάρες του και τα 2 Harry's Spot cafe που προσφέρουν και projector στο Harry's Spot cafe Σβώλου.

To Baracca Espresso 'n' spirits bar με το ξεχωριστό του περιβάλλον και διακόσμηση.

Στο Ωραιόκαστρο το Diverso με τους τεράστιους χώρους του, αλλά και το Sunray all day cafe bar στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αν θες να πας ανατολικά. Εκεί κοντά μάλιστα είναι και το Δίκτυο net Playroom Cafe στην Πολίχνη που έχει κάνει το ποδόσφαρο... επιστήμη!

Τα Μετέωρα δεν είναι μακρυά... αλλά γιατί να πηγαίνεις αλλού; Αφού εκεί υπάρχει το εξειδικευμένο σε internet και σπορ, with our Friends internet sports Cafè και η εθνική εκεί θα παίζει... για τους φίλους της!

Στην περιοχή Χαριλάου το ξεχωριστό 8 1/2 με decor a' la Felinni και δίπλα στο γήπεδο του Άρη για να μυρίζει... ποδόσφαιρο!

Μουντιάλ στο caffè Greco!Στις Σέρρες, το καλύτερο μέρος για να πας είναι η πλατεία Μποέμ που έχει στηθεί τεράστια γιγαντοοθόνη και παίζει το caffè Greco ώστε να νομίζεις ότι είσαι μέσα στο γήπεδο!

Στο μοναδικό Dolce Cafè στο Καπενήσι, με την φανταστική θέα του, είναι ο ομορφότερος προορισμός για απόδραση και ματς! Full τεχνολογία με τεράστιες τηλεοράσεις, αλλά και υπέροχο περιβάλλον, δεν υπάρχει καλύτερο σημείο για να απολαύσεις την σημερινή ματσάρα!

Ματσάρες στο Avenue Cafè-Bar!Τέλος στην Αλεξανδρούπολη, το Avenue Cafè-Bar θα παίζει την Εθνική μας από 2 πλευρές για να βλέπουν όλοι, και το decor του μαγαζιού που είναι ξεχωριστό θα βοηθήσει να πάμε από νωρίς και ξεκινήσει η "ποδοσφαιροκουβέντα" με τα φιλαράκια αρκετά πιο πριν!

Πολύ εθνικάρα λοιπόν στα CoffeeSpots σήμερα... πολύ Μουντιάλ και πολλά μέρη για να πας.
Απλά μπες και δες!

Και όταν κερδίσουμε σήμερα το βράδυ, γράψε μια αξιολόγηση από το καφέ που σε φιλοξένησε για να ξέρουμε και να έρθουμε να το απολαύσουμε κι εμείς την επόμενη φορά! Μην ξεχνάς ότι μετά είναι και η φάση των 16!!!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο
Πάμε εθνικάρα! Είμαστε μαζί σου!

Μία χώρα, μια ομάδα!
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας