Πολύ #Μουντιάλ στα CoffeeSpots!

Πολύ Μουντιάλ στα CoffeeSpots!

Το #Μουντιάλ ξεκίνησε και τα CoffeeSpots παίζουν παντού το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός!

Οι 32 καλύτερες ομάδες έχουν μαζευτεί στην Βραζιλία για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και ήδη οι μάχες είναι σκληρές.

Τα CoffeeSpots σε όλη την Ελλάδα προφέρουν την ευκαιρία να δείτε τους αγώνες με παρέα, καφέ, μπύρα ή ότι άλλο αγαπάτε σε τεράστιες οθόνες ή projectors!

Το Μουντιάλ στο Harry's Spot!

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Ηλιοτρόπιο με τις τηλεορασάρες του και τα 2 Harry's Spot cafe που προσφέρουν και projector στο Harry's Spot cafe Σβώλου.
To Baracca Espresso 'n' spirits bar με το ξεχωριστό του περιβάλλον και διακόσμηση.
Στο Ωραιόκαστρο το Diverso με τους τεράστιους χώρους του, αλλά και το Sunray all day cafe bar στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αν θες να πας ανατολικά. Εκεί κοντά μάλιστα είναι και το Δίκτυο net Playroom Cafe στην Πολίχνη που έχει κάνει το ποδόσφαρο... επιστήμη!
Στην περιοχή Χαριλάου το ξεχωριστό 8 1/2 με decor a' la Felinni και δίπλα στο γήπεδο του Άρη για να μυρίζει... ποδόσφαιρο!
Μουντιάλ στο caffè Greco! Στις Σέρρες, το καλύτερο μέρος για να πας είναι η πλατεία Μποέμ που έχει στηθεί τεράστια γιγαντοοθόνη και παίζει το caffè Greco ώστε να νομίζεις ότι είσαι μέσα στο γήπεδο!

Πολύ μπάλα λοιπόν στα CoffeeSpots αυτό τον μήνα... πολύ Μουντιάλ και πολλά μέρη για να πας.
Απλά μπες και δες!

Και όταν κερδίσει η ομάδα σου γράψε μια αξιολόγηση από το καφέ που σε φιλοξένησε για να ξέρουμε και να έρθουμε να το απολαύσουμε κι εμείς την επόμενη φορά!

CoffeeSpots.gr
Ιστοσελίδα | Περιοδικό | Ραδιόφωνο
Ομορφότερο | Γρηγορότερο | Μεγαλύτερο
Πάμε εθνικάρα! Είμαστε μαζί σου!

Πολύ Μουντιάλ στα CoffeeSpots!
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας