Νέο τραγούδι της "Ελισάβετ": Σήμερα!

Ελισάβετ

To CoffeeSpots σας παρουσιάζει ακόμα ένα νέο τραγούδι ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη.!

Το CoffeeSpots Radio σας φέρνει το «Σήμερα feat. Chris Ventouris» από την Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε στην Πάτρα όπου εξακολουθεί να μένει και να εργάζεται ως τραγουδίστρια και είναι απόφοιτη Φιλολογίας του τμήματος Ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών Πάτρας.

Απο πολύ μικρή λάτρευε την μουσική και συγκεκριμένα το να τραγουδά. Έγινε μέλος πολλών χορωδιών και συμμετείχε σε πολλούς χορωδιακούς διαγωνισμούς τραγουδιού σε εσωτερικό κι εξωτερικό έχοντας λάβει πάρα πολλές διακρίσεις.

Σε μικρή ηλικία άρχισε να μαθαίνει πιάνο και αργότερα βιολίτο οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Παράλληλα διδασκόταν χορό και ζωγραφική για αρκέτα χρόνια και συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κυρίως για παιδιά.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε να τραγουδά σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης της όπως: ΑΡΕΙΩΝ, ΡΟΜΕΟ, ΑΣΤΕΡΙΑ, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες όπως: Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου, Στέλιος Μάξιμος, Στέλλα Γεωργιάδου, Ελένη Χατζίδου, Βάσια Ρήγα, Ελένη Καρουσάκη, Γιάννης Χαρίσης, Γιώργος Δασκαλάκης, Έλενα Γκρέκου, Δημήτρης Γιώτης, Στάθης Ραφτόπουλος, Γιάννης Ιερεμίας κι αρκετούς ακόμα.

Σήμερα, έχοντας στις αποσκευές της όλες εκείνες τις εμπειρίες απο την ενασχολησή της με τη μουσική τα προηγούμενα χρόνια, έρχεται και μας συστήνεται με το 1ο της digital single «Σήμερα feat. Chris Ventouris» σε μουσική του Τάσου Μπλάθρα, Γιάννη Κριδέρα, Διονύση Σταματόπουλο και στίχους του Γιάννη Μπλάθρα, Chris Ventouris, Δημήτρη Ασημακόπουλου θέλοντας να ξεκινήσει και επίσημα την δισκογραφική της πορεία βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον της.

Μπορείτε να το ακούσετε στο CoffeeSpots Radio ή και παρακάτω μέσω Youtube.

e-max.it: your social media marketing partner

Πολυμέσα

Νέο τραγούδι της "Ελισάβετ": Σήμερα! μουσική: Τάσος Μπλάθρας, Γιάννης Κριδέρας, Διονύσης Σταματόπουλος στίχοι: Γιάννης Μπλάθρας, Chris Ventouris, Δημήτρης Ασημακόπουλος

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας