Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Ναλμπάντη στο τεύχος Φεβρουαρίου του CoffeeSpots mag

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το CoffeeSpots σας προτείνει:

Το ολοκαίνουργιο τεύχος του περιοδικού μας βγαίνει το Σαββατοκύριακο και τα θέματα του είναι όπως πάντα μοναδικα!

Με συνεντεύξεις απ' όλους τους χώρους και θέματα που δεν σε αφήνουν να σταματήσεις την ανάγνωση.

Στις σελίδες κάθε τεύχους καταθέτουμε τις εμπειρίες μας από τις γνωριμίες που κάνουμε με ανθρώπους που ασκούν επιρροή και έχουν εντυπωσιακό βίο.

Μιχάλης Ναλμπάντης

Αυτό τον μήνα καθήσαμε στο πανέμορφο Diverso και γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που μοιράστηκε τις εμπειρίες ζωής που έχει και τις στρατηγικές που χρησιμοποιεί στον χώρο εργασίας του μέσα από ένα βιβλίο και αυτό έγινε άμμεσα Best Seller!

Ο Μιχάλης Ναλμπάντης λοιπόν κάθησε να μας γνωρίσει και να μας εξηγήσει ορισμένα πράγματα για το βιβλίο του και τι επιτέλεσε στο να γίνει επιτυχία τόσο άμεσα.

Το "Brand: η Στρατηγική" είναι ένα μοναδικό ανάγνωσμα από εναν πετυχημένο επιχειρηματία που ουσιαστικά δίνει την "συνταγή" που ακολούθησε ο ίδιος για να φτάσει η εταιρία του να καταξιωθεί στον χώρο που κινείται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μείναμε άναυδοι από το προφίλ που σχηματίστηκε σε αυτόν τον τόσο προσιτό άνθρωπο με το "άγγιγμα του Μίδα". Γνωρίστε τον κι εσείς μέσα από τις σελίδες του CoffeeSpots mag που έρχεται σε μερικές μέρες για να σας συντροφεύει με τον καφέ σας για τον επόμενο μήνα.

Το τεύχος Φεβρουαρίου υπόσχεται πολλές ακόμα εκπλήξεις εκτός από τις μοναδικές του συνεντεύξεις για να γεμίσουν όλες οι ώρες του καφέ στα διάφορα CoffeeSpots. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα αποκαλύπτουμε ακόμα περισσότερα τις επόμενες μέρες μέχρι την έκδοση του νέου μας τεύχους.

e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας