Σήμερα ξεκινά το Dolls and the City στο Baracca και μέχρι αύριο οι συμμετοχές για το Τουρνουά τάβλι στο SunRay

Ημέρα σταθμός στα CoffeeSpots σήμερα Σάββατο 15 Μαρτίου!:

Nastas Live
Ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη έκθεση "Dolls and the City" της Ντομίνη Λυμπέρη μόνο στο Baracca Espresso 'n' spirits bar.

Την ημερομηνία αυτή ξεκινά ένα σύνολο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε αποκλειστικότητα από το αγαπημένο μας Baracca...

Μην χάσετε σήμερα την εκδήλωση έναρξης που θα φιλοξενίσουμε τον Γιάννη Νάστα -voice of Xaxakes- στην παρουσίαση του νέου του single "I Wanna Go Dancing".

Ήδη το κομμάτι αυτό το έχουμε ακούσει μιας και παίζει για σας στο CoffeeSpots Radio!

Η Ντομίνη Λυμπέρη μας είναι ήδη γνωστή ως πιανίστρια των Xaxakes και είναι ένα σφαιρικό ταλέντο! Στο Baracca Espresso 'n' spirits bar μας καλέι για δυόμιση μήνες να γνωρίσουμε μια μορφή τέχνης που είναι τόσο ξεχωριστή όσο και μαγευτική! Η Χειροποίητη κούκλα κρύβει μια ιστορία πίσω από κάθε κομμάτι. Ένας μαγευτικός πληθισμός από ανθρωπόμορφα και μη μαριονετάκια θα στολίσουν το δικό μας CoffeeSpot και θα δώσουν την ευκαρία να απολαύσουμε τον καφέ μας ανάμεσα σε ημίθεους και ήρωες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη το μόνο μέρος στην πόλη είναι το Baracca αυτό το Σάββατο 15 Μαρτίου για το ξεκίνημα της μοναδικής αυτής εικαστικής εκδήλωσης στην πόλη μας.

Τα πάντα ξεκινούν με τον Γιάννη Νάστα -voice of Xaxakes- το Σάββατο που θα συνοδεύει την Ντομίνη Λυμπέρη στο Baracca μας για την έναρξη της έκθεσής της και τη πανηγυρική παρουσίαση του νέου τους single "I Wanna Go Dancing".

Ένα μοναδικό και δυνατό κομμάτι που ακούσατε μέσα από το CoffeeSpots Radio αλλά και παρακάτω κατευθείαν μέσα από την σελίδα του CoffeeSpots.

Ελάτε από νωρίς, πάρτε τον καφέ σας, γιατί Αυτό το Σάββατο το κέντρο της πόλης είναι στο... Κέντρο της πόλης. Στο μοναδικό Baracca Espresso 'n' spirits bar

Που αλλού;

Λεπτομέρειες στο FaceBook!
15ο Τουρνουά τάβλι στο Sunray
Τουρνουά τάβλι στο Sunray all day cafe bar

Βγάλτε τα ζάρια, ζεστάνετε καρπούς και τον ... φραπέ τον αναλαμβάνουμε εμείς!

Το Sunray σας προκαλεί να συμμετάσχετε στο 15ο Τουρνουά τάβλι που διοργανώνει, διεκδικώντας τα πλούσια έπαθλα που μοιράζει.

Ο νικητής που θα "ανοίξει" τις πόρτες και θα "πλακώσει" τον αντίπαλο, θα "φύγει" με 500€, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος με 200€ και 100€ αντίστοιχα.

Συμμετοχές ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τις 16/03/2014 στο κατάστημα μας! Κολοκοτρώνη 15-19 Σταυρούπολη.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2310-604919

Μην το χάσει κανείς! Μόνο στο Sunray all day cafe bar! Το στέκι των πρωταθλητών!

15ο Τουρνουά τάβλι στο Sunray
Dolls and the city
e-max.it: your social media marketing partner

Μηνύματα από τους Χορηγούς μας